Δωρεά 20 πυροσβεστικών οχημάτων από την Παπαστράτος

Δωρεά 20 πυροσβεστικών οχημάτων από την Παπαστράτος

Στη δωρεά 20 νέων και ειδικά εξοπλισμένων πυροσβεστικών οχημάτων προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία, συνολικού ύψους 1 εκ. ευρώ, προχώρησε η ελληνική εταιρεία «Παπαστράτος».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, κ. Χρήστος Χαρπαντίδης δήλωσε: «Η Παπαστράτος ιστορικά στηρίζει έμπρακτα την ελληνική πολιτεία και κοινωνία. Όπως ακριβώς, λοιπόν, κάνουμε εδώ και 88 χρόνια, με την ίδια συνέπεια δρούμε και τώρα. Η δωρεά αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία, αφού στοχεύει στην ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος και τη διασφάλιση της όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερης επιχειρησιακής λειτουργίας του στο μέλλον, με καίρια αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και έκτακτων φαινομένων και διαρκή εγρήγορση».

Η Όλγα Γεροβασίλη, που βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της Παπαστράτος, ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς. Εξέφρασε δε την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές.

Η δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

Στη συνάντηση με την υπουργό παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο Επιτελάρχης του ΠΣ Υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Χρήστος Χαρπαντίδης, ο Αντιπρόεδρος Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια επικοινωνίας και βιωσιμότητας Χριστίνα Ακουρή.

Αν σου άρεσε κάνε