«Αν ξαναείσαι υποψήφιος, θα σε χωρίσω»

«Αν ξαναείσαι υποψήφιος, θα σε χωρίσω»

LIFESTYLE UPD 11:26 Δημιουργία 08/04/19, 11:17

Ο Μπαράκ Ομπάμα μπορεί να ήταν για 8 χρόνια ο ισχυρότερος άνδρας στον πλανήτη, το ίδιο όμως δεν ισχύει όταν βρίσκεται ανάμεσα στους τοίχους του σπιτιού του, όπου, όπως φαίνεται, η γυναίκα του Μισέλ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατά την διάρκεια ομιλίας του σε ένα δημαρχείο στο Βερολίνο για μια εκδήλωση που διοργάνωνε το Ίδρυμα Ομπάμα έκανε την εξής δήλωση «τελείωσε για μένα η πολιτική καριέρα» και παρέθεσε και τον λόγο: «Η Μισέλ θα με άφηνε αν κατέβαινα πάλι για πρόεδρος».

Το ακροατήριο ξέσπασε σε γέλια και ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος συνέχισε κανονικά την ομιλία του.

Κι ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα απέκλεισε μια επιστροφή στην πολιτική καριέρα, η σύζυγός του ρωτήθηκε πολλές φορές για το αν θα σκεφτόταν ποτέ να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Κατά την διάρκεια της προώθησης του νέου της βιβλίου «Becoming», η Μισέλ Ομπάμα κλήθηκε να απαντήσει αν κάποιος την έχει «προσεγγίσει σοβαρά» για να κατέβει υποψήφια. «Όχι, δεν είχα καμία σοβαρή συζήτηση με κανέναν γι’ αυτό γιατί δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει ή θα έκανα ποτέ. Ποτέ» απάντησε η 55χρονη σύζυγός του Μπαράκ Ομπάμα.

Αν σου άρεσε κάνε