Χώρισαν Ιρίνα Σάικ και Μπράντλει Κούπερ

Χώρισαν Ιρίνα Σάικ και Μπράντλει Κούπερ

LIFESTYLE UPD 14:54 Δημιουργία 07/06/19, 14:44

Χωρίζουν τους δρόμους τους μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, κατά τα οποία μάλιστα ήταν και παντρεμένοι, οι Ιρίνα Σάικ και Μπράντλει Κούπερ.

Σύμφωνα με άτομα από το στενό κύκλο του ηθοποιού και του μοντέλου, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ιρίνα Σάικ περνούσαν διάφορες διακυμάνσεις στη σχέση τους, καθώς τη μία ήταν καλά και την άλλη περνούσαν κρίση.

Το ζευγάρι προσπάθησε να βελτιωθούν τα πράγματα, έμειναν και για λίγο καιρό χωριστά, όμως τελικά κατέληξαν ότι το να προσπαθούν να είναι μαζί μόνο για χάρη της δίχρονης κορούλας τους δεν ωφελεί.

Ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού έδωσε συνέντευξη και μίλησε αναλυτικά για την κατάσταση. «Υπάρχουν φάσεις που τα πράγματα βελτιώνονται στη σχέση τους, αλλά μετά επιστρέφουν στο ίδιο σημείο , στο οποίο αναρωτιούνται αν όντως πρέπει να είναι ζευγάρι. Θέλουν να μείνουν μαζί για το παιδί, αλλά δεν είναι ευτυχισμένοι. Έχουν μείνει χώρια για ένα διάστημα, για να δουν πώς είναι. Ωστόσο, έχουν επενδύσει πολλά και είναι πολύ δύσκολο απλώς ο ένας να εγκαταλείψει τον άλλο. Προσπαθούν να βρουν τον τρόπο. Πάντως, αγαπούν πολύ το κοριτσάκι τους και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ», αναφέρει κρατώντας την ανωνυμία του.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι υπάρχει «πέτρα του σκανδάλου» και αυτή δεν είναι άλλη από τη Lady Gaga. Κυκλοφόρησαν σενάρια ότι η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, μετά τη γνωριμία και τη συνεργασία τους στην ταινία «A star is born», για την οποία βραβεύτηκαν και με Όσκαρ.

Αν σου άρεσε κάνε