Βασιλικά βαφτίσια σε στενό κύκλο

Βασιλικά βαφτίσια σε στενό κύκλο

LIFESTYLE UPD 14:00 Δημιουργία 04/07/19, 13:53

Το Σάββατο, 6 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί η βάφτιση του Άρτσι, του γιου της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Τη βάπτιση θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του Κάστρου του Γουίνδσορ, όπου είχε τελεστεί και ο γάμος των γονιών του Άρτσι, του πρίγκιπα Χάρι και της δούκισσας του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ.

Σε ό,τι αφορά τους νονούς, η ταυτότητά τους δεν έχει αποκαλυφθεί κατόπιν δικής τους επιθυμίας, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Το πλήρες όνομα του παιδιού που γεννήθηκε τον Μάιο είναι «Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν - Ουίνδσορ».

Η επιλογή πάντως του πρίγκιπα Χάρι και της πρώην ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ να κάνουν ανοιχτή βάπτιση, προκάλεσε επικριτικά σχόλια, με φόντο την επιλογή του ζευγαριού να χρησιμοποιήσει δημόσιους πόρους για τον γάμο και για την ανακαίνιση της νέας κατοικίας του.

«Είτε θα αποφασίσουν να κρατήσουν τη ζωή τους παντελώς ιδιωτική, να χρηματοδοτούν οι ίδιοι το σπίτι τους και να αποφεύγουν τα βλέμματα, ή θα παίξουν το παιχνίδι», σχολίασε η χρονικογράφος Πένι Τζούνορ, η οποία έχει γράψει και μια βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι.

Αν σου άρεσε κάνε