Αρνητικός για τη σχέση Χάρι-Μέγκαν ο αδελφός του πρίγκιπα

Αρνητικός για τη σχέση Χάρι-Μέγκαν ο αδελφός του πρίγκιπα

LIFESTYLE Δημιουργία 26/08/19, 22:29

Επιφυλακτικός φαίνεται πως ήταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σχετικά με τη σχέση του αδελφού του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η δημοσιογράφος Κάρολ Μαλόουν εξήγησε στο νέο βρετανικό ντοκιμαντέρ «William & Harry: Princes at War» ότι ο Ουίλιαμ μίλησε στον Χάρι σχετικά με την εκρηκτική σχέση του με την Μαρκλ, που οδήγησε στον αρραβώνα τους το 2017.

Ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν συναντηθεί σε ένα ραντεβού στα τυφλά το περασμένο καλοκαίρι.

«Η μεγαλύτερη αιτία της λεγόμενης ρήξης τους ήταν γιατί ο Γουίλιαμ προσπάθησε να προειδοποιήσει τον Χάρι όταν συναντήθηκε με τη Μέγκαν να μην βιαστούν να προχωρήσουν τη σχέση τους. Τη γνώριζε λιγότερο από έναν χρόνο όταν αρραβωνιάστηκαν», είπε η Μαλόουν στο Us Weekly.

«Τον έβαλε κάτω και του είπε να προχωρήσει αργά, να μην τρέχει τόσο», προσθέτει.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ένας δεύτερος ειδικός για τα θέματα του βρετανικού θρόνου είπε ότι ο Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ «δεν είχαν προλάβει να γνωρίσουν τη Μέγκαν γιατί ακόμα και ο Χάρι σχεδόν δεν την γνώριζε».

«Βεβαίως, είναι φυσικό ο Γουίλιαμ και η Κέιτ να σκέφτηκαν: "Ω, αυτή είναι ξαναπαντρεμένη, είναι μεγαλύτερη από τον Χάρι, ελπίζουμε να τον κάνει ευτυχισμένο". Οποιοσδήποτε θα το σκεφτόταν» ανέφερε η Ίνγκριντ Σούερντ από το περιοδικό Majesty.

Θυμίζουμε ότι η Μέγκαν ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό Τρέβορ Ένγκελσον από το 2011 έως το 2013. «Μου είπαν από διάφορες πηγές ότι ο Χάρι ήταν επιθετικός» δήλωσε η Έμιλι Άντριους από την Sun. «Τους είπε: "Προσπαθείτε να καταστρέψετε αυτή τη σχέση πριν ξεκινήσει"».

Τελικά, η Μέγκαν και ο Χάρι παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2018.

Οι φήμες για την ένταση μεταξύ των δύο ζευγαριών έχουν αναφερθεί εδώ και μήνες, και έχουν πάρει διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους.

Τον Ιούνιο, Χάρι και Μέγκαν αποχώρησαν από το Royal Foundation του Γουίλιαμ και της Κέιτ και πλέον έχουν επικεντρωθεί στις φιλανθρωπικές τους δράσεις μέσα από μία νέα φιλανθρωπική οργάνωση.

Όπως φαίνεται, ο Γουίλιαμ είχε δίκιο για τον αρνητικό αντίκτυπο κατά της Μέγκαν λόγω του παρελθόντος της και του διαφορετικού τρόπου ζωής της, τον οποίο δεν έχει σκοπό να αλλάξει προκαλώντας την οργή των Βρετανών πολιτών.

Αν σου άρεσε κάνε