Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά την «παραίτηση» του Χάρι και της Μέγκαν

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά την «παραίτηση» του Χάρι και της Μέγκαν

LIFESTYLE Δημιουργία 10/01/20, 20:05

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε σήμερα την βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση των Χάρι και Μέγκαν ότι εγκαταλείπουν το ρόλο των «ανώτερων μελών» της βασιλικής οικογένειας.

Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που την ήθελαν «πληγωμένη» από την απόφαση του πριγκιπικού ζεύγους και κυρίως από το γεγονός ότι είχε προηγουμένως ενημερωθεί κανείς για αυτήν, η βασίλισσα εμφανίζεται στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει η Daily Mail, συνοφρυωμένη.

Συγκεκριμένα σε μία φωτογραφία είναι μόνη της το αυτοκίνητό της, στο Σάντριγκαμ του Νόρφολκ, στο δρόμο για ένα γεύμα, όπου ήταν προσκεκλημένη. Σε άλλη φωτογραφία εικονίζεται να φεύγει από το γεύμα έχοντας στο αυτοκίνητό της με ακόμη τρεις επιβάτες.

Yπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη επιστρέψει στον Καναδά, όπου είχε περάσει και την περίοδο των Χριστουγέννων με τον Χάρι και τον γιο τους Άρτσι, την ώρα που τα βρετανικά ταμπλόιντ συνεχίζουν τις επιθέσεις εναντίον της, ενώ οι πληροφορίες του BBC θέλουν τους συμβούλους του Μπάκιγχαμ να αναζητούν λύσεις.

Αν σου άρεσε κάνε