Προειδοποιήσεις του Χάρι και της Μέγκαν στον Καναδούς παπαράτσι

Προειδοποιήσεις του Χάρι και της Μέγκαν στον Καναδούς παπαράτσι

LIFESTYLE Δημιουργία 21/01/20, 21:46

Στον Καναδά βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο δούκας του Σάσεξ, Χάρι, προκειμένου να ξεκινήσει μια νέα ζωή με τη σύζυγό του Μέγκαν και τον γιο τους, Άρτσι, μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα και τους παπαράτσι.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ζευγάρι – σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης - απείλησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών της Μέγκαν και του Άρτσι.

Κατά τον Guardian και το Sky News, οι δικηγόροι του ζευγαριού εκτιμούν ότι οι φωτογραφίες προήλθαν από φωτογράφο που είχε κρυφτεί σε θάμνους στη Νήσο Βανκούβερ.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι εφημερίδες Sun και Daily Mai, διακρίνεται η Μέγκαν Μαρκλ να κρατά τον οκτώ μηνών γιο της σε ένα πορτ μπεμπέ, ενώ βγάζει βόλτα τα δύο σκυλιά της.

Κατά τη διάρκεια ντοκιμαντέρ στο πρόσφατο παρελθόν με αφορμή το ταξίδι του με τη Μέγκαν Μαρκλ στην Αφρική, ο πρίγκιπας Χάρι είχε παραδεχθεί ότι, μαζί με τη σύζυγό του, σκέφτονταν να μετακομίσουν.

Ο Χάρι είχε σημειώσει επίσης ότι δεν θα εκφοβιστεί προκειμένου να «παίξει το παιχνίδι» των ΜΜΕ, που πιστεύει ότι σκότωσε τη μητέρα του Νταϊάνα, όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 12 ετών.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε στο ITV, η Μέγκαν Μαρκλ αφηγήθηκε ότι η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη και οι φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει να μην παντρευτεί τον Χάρι εξαιτίας της συμπεριφοράς των βρετανικών ταμπλόιντ.

Άλλωστε, η Μέγκαν Μαρκλ είχε πει ότι «υπάρχουν αλλά δεν ζουν» μαζί με τον Χάρι, με αφορμή την πίεση που ασκείται στο ζευγάρι.

Αν σου άρεσε κάνε