Απολογητική ανάρτηση του Σ. Ρουβά για τη διαφήμιση στο Ηρώδειο

Απολογητική ανάρτηση του Σ. Ρουβά για τη διαφήμιση στο Ηρώδειο

LIFESTYLE UPD 16:17 Δημιουργία 28/09/20, 16:04

Αναστάτωση προκλήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω μιας φωτογραφίας που αναρτήθηκε από το δημοφιλή τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, στην οποία προωθεί αυτοκίνητο μεγάλης εταιρείας, έξω από το Ηρώδειο.

Φωτογραφία με λεζάντα «Έτοιμος για βόλτα», ανάρτησε ο Σάκης Ρουβάς, θέλοντας να προωθήσει αυτοκίνητο εταιρείας με την οποία συνεργάζεται, ποζάροντας μπροστά από το Ηρώδειο.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο τραγουδιστής «κατέβασε» την ανάρτησή του με το υπουργείο Πολιτισμού να να ανακοινώνει πως η συγκεκριμένη διαφήμιση δεν είχε την απαιτούμενη άδεια και για το λόγο αυτό, η Εφορεία Αρχαιοτήτων της Αθήνας θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες διατάξεις.

«Η συναυλία μου με τη Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων, για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο. Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και μία άστοχη προωθητική ανάρτησή μου στα social media μου, σχετική με τη συνεργασία μου με εταιρεία η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε, καθώς ο σεβασμός μου στα μνημεία και στην πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη, για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε», ανέφερε ο Σάκης Ρουβάς σε επόμενη ανάρτησή του.

Αν σου άρεσε κάνε