Μισέλ Ομπάμα: «Ρατσιστής, ψεύτης και διασπείρει το φόβο» ο Τραμπ

Μισέλ Ομπάμα: «Ρατσιστής, ψεύτης και διασπείρει το φόβο» ο Τραμπ

LIFESTYLE UPD 13:29 Δημιουργία 08/10/20, 13:03

Κατά του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τράμπ ξεσπά η Μισέλ Ομπάμα μέσω βινετομηνύματος, στο οποίο απευθύνεται στους αναποφάσιστους ψηφοφόρους.

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, κατηγόρησε τον Ντ. Τραμπ για ρατσισμό, για διασπορά φόβου και σύγχυσης ενώ προέτρεψε τον κόσμο να στηρίξει τον του Δημοκρατικό υποψήφιο, Τζο Μπάιντεν.

«Αυτό που ο πρόεδρος κάνει είναι ξεκάθαρα λάθος, είναι ηθικά λάθος και ναι, είναι ρατσιστικό», τόνισε αναφερόμενη στο κύμα διαδηλώσεων κατά της αστυνομικής βίας μετά το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, αντιδράσεις τις οποίες ο Ντ. Τραμπ με χαρακτήρισε «εσωτερική τρομοκρατία».

«Το μοναδικό πράγμα στο οποίο αυτός ο πρόεδρος είναι πραγματικά καλός, είναι να χρησιμοποιεί τον φόβο και τη σύγχυση και να διασπείρει ψέματα για να κερδίσει. Ο ρατσισμός, ο φόβος, ο διχασμός. Πρόκειται για ισχυρά όπλα και μπορούν να καταστρέψουν ένα έθνος, εάν δεν τους επιτεθούμε κατά μέτωπο» συμπλήρωσε η Μισέλ Ομπάμα.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητα Μπάιντεν, η Μ. Ομπάμα «έχει την καρδιά, την εμπειρία και την ιδιοσυγκρασία που είναι απαραίτητες για να μας οδηγήσουν σε καλύτερες ημέρες». Μπροστά στα ψέματα του Τραμπ και τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας που επαναλαμβάνει ξανά και ξανά, ακόμα και οι λογικοί άνθρωποι μπορεί να φοβηθούν».

Δείτε το βίντεο εδώ.

Αν σου άρεσε κάνε