Μελάνια Τραμπ: «Μέτρα τα λεπτά για το διαζύγιο»

Μελάνια Τραμπ: «Μέτρα τα λεπτά για το διαζύγιο»

LIFESTYLE UPD 14:51 Δημιουργία 09/11/20, 14:32

Εκτός από τον προεδρικό θώκο, ο ξένος Τύπος θέλει τον Ντ. Τραμπ, ένα βήμα πριν χάσει και τη σύζυγό του Μελάνια, η οποία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ανυπομονεί για το διαζύγιό της από τον τέως πια, πρόεδρο των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, η βρετανική «Daily Mail» επικαλείται τις μαρτυρίες πρώην εργαζόμενων στον Λευκό Οίκο για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό αυτό, με την Ομαρόζα Μάνιγκολτ Νιούμαν, πρώην εργαζόμενη στον Λευκό Οίκο, να δηλώνει: «Η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό έως ότου φύγει από τον Λευκό Οίκο για να μπορέσει να χωρίσει».

Κατά την ίδια ο λόγος που αυτό δεν έγινε κατά τη διάρκεια της προεδρίας Τραμπ ήταν γιατί «θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει για τη ντροπιαστική κίνησή της αυτή».

Σύμφωνα με τις εργαζόμενες, ο γάμος μεταξύ του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ είναι «συναλλακτικός» και έχουν ξεχωριστά υπνοδωμάτια στον Λευκό Οίκο.

Όπως ισχυρίζεται η πρώην βοηθός του Τραμπ, Στέφανι Γουόκοφ, η Μελάνια επαναδιαπραγματεύτηκε την προγαμιαία συμφωνία της με τον Αμερικανό πρόεδρο, έτσι ώστε ο γιος της, Μπάρον, να έχει το ίδιο μερίδιο στην περιουσία.

Το Vanity Fair αναφέρει πως η Μελάνια είχε ξεσπάσει σε κλάματα μετά τη νίκη Τραμπ το 2016, καθώς σύμφωνα με φιλικό της πρόσωπο, η ίδια δεν περίμενε ποτέ πως ο σύζυγός της θα κέρδιζε τις εκλογές. Ωστόσο, η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ έχει δηλώσει, το 2018: «Η κ. Τραμπ υποστήριξε την απόφαση του συζύγου της να είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ και στην πραγματικότητα τον ενθάρρυνε να το κάνει. Ήταν πεπεισμένη ότι θα κέρδιζε και ήταν πολύ χαρούμενη όταν αυτό έγινε».

Την ίδια στιγμή, η Μελάνια Τραμπ - όπως και άλλα μέλη της οικογένεια, φέρεται να ασκεί πιέσεις στον Ντόναλντ Τραμπ να αποδεχθεί την ήττα του στις εκλογές, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNN.

Αν σου άρεσε κάνε