«All I want for Christmas is you» αφιερώνουν στον Τζ. Μπάιντεν θαυμαστές και Μ. Κάρεϊ

«All I want for Christmas is you» αφιερώνουν στον Τζ. Μπάιντεν θαυμαστές και Μ. Κάρεϊ

LIFESTYLE UPD 16:39 Δημιουργία 12/11/20, 16:14

Ανάρτηση με θαυμαστές του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Τζό Μπάιντεν, να πανηγυρίζουν για την νίκη, τραγουδώντας τη χριστουγεννιάτικη επιτυχία της «All I want for Christmas is you», αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Μαράια Κάρεϊ.

Το πάρτι που «διοργανώθηκε» από τους κωμικούς και σεναριογράφους Demi Adejuyigbe και Addie Weyrich, πραγματοποιήθηκε στις 7 Νοεμβρίου, για τη νίκη του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, έναντι του Ντόναλντ Τραμπ
Οι συμμετέχοντες φαίνονται στο βίντεο να χορεύουν στην οροφή ενός λευκού αυτοκινήτου σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με τον δεύτερο να αναφέρει: «Να σημειωθεί στα πρακτικά ότι αυτό είναι το αυτοκίνητό μου και ναι η οροφή έχει πολλά βαθουλώματα και όχι, δεν μετανιώνω καθόλου επειδή βλέπω τη χαρά που προκάλεσε. Τα αυτοκίνητα μπορούν να επισκευαστούν εύκολα. Η δημοκρατία μας πολύ πιο δύσκολα. Σταματήστε να ανησυχείτε για αυτά τα πράγματα και επιτρέψτε στον εαυτό σας λίγη Ευχαρίστηση»

Η Μαράια Κάρεϊ αναδημοσίευσε το βίντεο στον δικό της λογαριασμό στο Twitter γράφοντας: «Είδα αυτό χθες βράδυ κατά τη διάρκεια των δικών μας εορταστικών στιγμών! Το παρακολουθώ και μοιράζομαι τα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας με όλους σας !! Ας θυμηθούμε να παραμένουμε ασφαλείς, ώστε να έχουμε πραγματικά τα πιο Εορταστικά Χριστούγεννα!».

Αν σου άρεσε κάνε