Clare Waight Keller: Μυστικό ακόμη κι από τον σύζυγό της κράτησε τον σχεδιασμό του νυφικού της Markle

Clare Waight Keller: Μυστικό ακόμη κι από τον σύζυγό της κράτησε τον σχεδιασμό του νυφικού της Markle

LIFESTYLE UPD 15:51 Δημιουργία 29/05/18, 15:40

Μετά τις φήμες που τις συνέδεαν με τους οίκους Erdem, Alexander McQueen και Ralph & Russo τους τελευταίους μήνες, η Meghan Markle έκανε την έκπληξη και τελικά απευθύνθηκε στην Clare Waight Keller, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy για να δημιουργήσει το απλό, κομψό νυφικό της.

Λόγω των εικασιών που δημοσιεύονταν καθημερινά για το νυφικό της Markle πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, στις 19 Μαΐου η Clare Waight Keller έπρεπε να τηρήσει σιγή ισχύος.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Givenchy δεν μίλησε σε κανέναν για την πεντάμηνη διαδικασία σχεδίασης του νυφικού. Ούτε καν στον σύζυγό της, Αμερικανό αρχιτέκτονα Philip Keller, ο οποίος το έμαθε το πρωινό του γάμου.

Η Markle πλησίασε την Κέλερ τον Ιανουάριο και ήδη "είχε μια ιδέα για το τι ήθελε" δήλωσε η σχεδιάστρια στο ITV μετά τον γάμο.

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy και η Δούκισσα του Σάσεξ συνεργάστηκαν πολύ στενά για τον σχεδιασμό του νυφικού.

Η Keller, Βρετανίδα πίσω από τον γαλλικό οίκο μόδας, είχε ως στόχο ένα «μοντέρνο, χαλαρό» σχέδιο. Ήθελε η Meghan να «αισθάνεται απίστευτα στο νυφικό» και επίσης «ήθελε να νιώθει ότι ήταν απολύτως σωστό για την περίσταση».

Η σχεδιάστρια εξήρε την Markle ως «αυθεντική, ζεστή, λαμπερή και ισχυρή γυναίκα».

«Ξέρει τι θέλει και ήταν πραγματικά απόλυτη χαρά που συνεργάστηκα μαζί της» είπε, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Emily Nash που καλύπτει το ρεπορτάζ του βασιλικού οίκου της Βρετανίας.

Αν σου άρεσε κάνε