Σοκαριστικό tweet του Peter Fonda για τον γιο του Τραμπ

Σοκαριστικό tweet του Peter Fonda για τον γιο του Τραμπ

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 21/06/18, 14:38

«Πρέπει να κλείσουμε τον 12χρονο γιο του Τραμπ σε ένα κελί με παιδόφιλους!», έγραφε μεταξύ άλλων το tweet που ανέβασε χθες στο προφίλ του ο ηθοποιός Peter Fonda, προκαλώντας αντιδράσεις από όλους τους χρήστες του μέσου, παγκοσμίως.

Ωστόσο, μερικές ώρες αργότερα κατέβασε το επίμαχο tweet και ζήτησε συγγνώμη για την... οργισμένη του ανάρτηση!

O Peter Fonda, αδελφός της Jane Fonda και γιος του θρύλου του Χόλιγουντ, Henry Fonda, είχε δηλώσει λίγες ώρες νωρίτερα έξαλλος με την πρακτική διαχωρισμού των παιδικών των παράνομων μεταναστών από τους γονείς τους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού. Ωστόσο, μετά τον σάλο που προκάλεσε το tweet του έσπευσε να διευκρινίσει ότι η οργή του δεν δικαιολογεί αυτού του είδους τη συμπεριφορά.

«Έκανα μια άκρως ανάρμοστη και χυδαία ανάρτηση για τον πρόεδρο και την οικογένειά του, επηρεασμένος από τις φρικτές εικόνες που είδα στην τηλεόραση. Όπως πολλοί Αμερικανοί, ταράχτηκα πολύ βλέποντας παιδιά να απομακρύνονται βίαια από τις οικογένειές τους στα σύνορα, αλλά το παράκανα. Ήταν λάθος μου και το μετάνιωσα σχεδόν αμέσως. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Τραμπ για τα λόγια μου και τον πόνο που μπορεί να τους προκάλεσα», ανέφερε σε κατοπινή του δήλωση.

Στην επίμαχη ανάρτησή του ο Peter Fonda έγραφε: «Πρέπει να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδόφιλους. Τότε θα δούμε αν η μητέρα του θα υψώσει το παράστημά της στον τεράστιο μαλ@κα που πήγε και παντρεύτηκε».

Αν σου άρεσε κάνε