Οι σπατάλες της βασιλικής οικογένειας αυξήθηκαν κατά 40%!

Οι σπατάλες της βασιλικής οικογένειας αυξήθηκαν κατά 40%!

LIFESTYLE UPD 14:37 Δημιουργία 03/07/18, 14:09

Κάθε χρόνο η βρετανική βασιλική οικογένεια κάνει έναν απολογισμό των δαπανών της. Έτσι και φέτος, έγινε η αποτίμηση του κόστους της αγαπημένης οικογένειας των Βρετανών.

Φέτος λοιπόν διαπιστώθηκε ότι τα έξοδα αυξήθηκαν κατά 40% και πριν προλάβεις να σκεφτείς ότι η Meghan Markle έβαλε την οικογένεια σε έξοδα... δεν ευθύνεται εκείνη!

Σύμφωνα με την Telegraph, ο πρίγκιπας Κάρολος το 2017 ξόδεψε 8,61 εκατομμύρια δολάρια στις δραστηριότητες του Harry, της Kate και του William σε σχέση με το 2016 που είχε ξοδέψει μόνο 6,11 εκατομμύρια.
Αυτή η αύξηση 40% έρχεται εξαιτίας του αρραβώνα του Harry με τη Meghan και των πρώτων εμφανίσεων της Δούκισσας του Sussex.

Ο πρίγκιπας Κάρολος, πάντα χρηματοδοτούσε τις δημόσιες εμφανίσεις και δραστηριότητες των παιδιών του και των οικογένειών τους με το εισόδημά του από το Δουκάτο της Κορνουάλης, ένα ιδιωτικό κτήμα που κληρονόμησε και ανήκει στον μεγαλύτερο γιο του μονάρχη κάθε φορά, από τη δημιουργία του το 1337.

Διάβασε ακόμα: Η Meghan Markle έκανε ένα ακόμη λάθος με το πρωτόκολλο και το έσωσε τελευταία στιγμή

Με τα χρήματα από το Δουκάτο, ο Κάρολος πρέπει να καλύψει τα επιχειρηματικά έξοδα των παιδιών του και των οικογενειών τους, που αφορούν εμφανίσεις και ταξίδια αλλά και τους μισθούς των ανθρώπων που πλαισιώνουν τους πρίγκιπες και τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Η Meghan Markle υποτίθεται πως δεν είχε πρόσβαση στα χρήματα αυτά από το Δουκάτο, μέχρι τον γάμο της με το Harry, γι’ αυτό και όλοι πιστεύουν πως Δούκισσα του Sussex πλήρωσε μόνη της όλη την γκαρνταρόμπα της μέχρι και την 19η Μαΐου.

Πάντως, η βασιλική οικογένεια απέφυγε να μας αποκαλύψει πόσα χρήματα ξοδεύτηκαν στη Meghan Markle τη χρονιά που πέρασε. Γνωρίζουμε ωστόσο πως τα ταξίδια των πριγκίπων έγιναν και αυτή τη φορά με την κυρίαρχη επιχορήγηση της Βασίλισσας, η οποία καταβάλλεται από τους βρετανούς φορολογούμενους.

Πάντως, η προσθήκη της Markle στη βρετανική βασιλική οικογένεια, δεν είναι ο μόνος λόγος που ανέβηκε το κόστος της. Όπως φαίνεται, ο ίδιος ο Κάρολος υπήρξε εξαιρετικά σπάταλος το 2017, ειδικά στα ταξίδια του, ενώ και ο William με την Kate είχαν αυξημένες δραστηριότητες και ταξίδια, μετά την μείωση των εμφανίσεων της βασίλισσας.

Αν σου άρεσε κάνε