«Το σεξ με τον Τραμπ διήρκεσε μόλις δύο λεπτά!»

«Το σεξ με τον Τραμπ διήρκεσε μόλις δύο λεπτά!»

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 30/08/18, 14:41

Σε αποκαλύψεις σχετικά με τις... σεξουαλικές επιδόσεις του προέδρου των ΗΠΑ, προχώρησε η πρώην πορνοστάρ, Stormy Daniels η οποία ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στη Vogue, η εμπειρία της μαζί του ήταν πολύ σύντομη!

Η πρώην πορνοστάρ λοιπόν, αφηγείται τα όσα έζησε τη μία και μοναδική ερωτική βραδιά που ισχυρίζεται ότι είχε με τον Τραμπ το 2006. Επισημαίνει μάλιστα στο περιοδικό ότι ο πρόεδρος διεκπεραίωσε το... καθήκον του με συνοπτικές διαδικασίες: μέσα σε δύο λεπτά.

«Αυτό δεν θα αρέσει στον Αμερικανό πρόεδρο», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild» αναφερόμενη στα όσα δηλώνει η Stormy στο περιοδικό «Vogue».

H 39χρονη πρώην πορνοστάρ αποκαλύπτει τις ερωτικές αποδόσεις του 72χρονου προέδρου των ΗΠΑ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πόσες λεπτομέρειες μπορεί να έχει κανείς να πει για κάτι που διήρκεσε δύο λεπτά;»

Τότε η δημοσιογράφος του περιοδικού «Vogue» έσπευσε να την ρωτήσει αν το σεξ με τον Τραμπ διήρκεσε μόνο δύο λεπτά. «Ίσως. Είμαι γενναιόδωρη», της απάντησε.

Η συνάντηση Τραμπ και Stormy έγινε το 2006 σε ένα τουρνουά γκολφ στη Νεβάδα, όπως ισχυρίζεται η ίδια.

Ο Τραμπ -τότε διάσημος τηλεπαρουσιαστής στις ΗΠΑ- την προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα δείπνο.

Μόλις η Stormy μπήκε στο δωμάτιο -όπως η ίδια λέει- εκείνος την χαιρέτησε από τον καναπέ όπου καθόταν, ενώ παρακολουθούσε ένα ντοκιμαντέρ για καρχαρίες. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, της έκανε ερωτήσεις εκφράζοντας την περιέργειά του για την πορνογραφία.

Αφού η Stormy επέστρεψε από το μπάνιο, ο Tραμπ ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι φορώντας το πουκάμισο και τα εσώρουχά του.

«Το σεξ που ακολούθησε, σύμφωνα με την πορνοστάρ, ήταν φιλικό και "φυσιολογικό". Ο Tραμπ δεν την πίεσε να κάνει σεξ μαζί του.

«Δεν ένιωσα ότι μαζί του κινδύνευα. Είμαι βέβαιη ότι αν είχα τρέξει, δεν θα με ακολουθούσε», υποστηρίζει η Stormy στο περιοδικό «Vogue».

Σύμφωνα πάντως με τους «New York Times, οι δύο τους συναντήθηκαν αρκετές φορές, πολλές από αυτές στο ξενοδοχείο Beverly Hills στο Λος Άντζελες.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είχε σχέση μαζί της.
Το 2006,όταν ο Τραμπ φέρεται να συνάντησε για πρώτη φορά την Daniels, η Melania είχε φέρει στον κόσμο τον γιο τους, Baron.

Η ερωτική υπόθεση Trump-Stormy είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας το 2016, εν μέσω της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, ύστερα από αποκάλυψη της «Washington Post».

Ο πρώην δικηγόρος του Trump, Michael Cohen, παραδέχτηκε ότι την πλήρωσε με το ποσό των 130 χιλιάδων δολαρίων για να κρατήσει στο στόμα της κλειστό. Ο Αμερικανός πρόεδρος ισχυρίζεται ότι έμαθε για την δωροδοκία αφότου η Stormy είχε λάβει το ποσό.

Σύμφωνα με τον Cohen, αυτά τα χρήματα προέρχονται από το ταμείο της προεκλογικής εκστρατείας με τον Αμερικανό πρόεδρο να αρνείται κάτι τέτοιο.

Αν σου άρεσε κάνε