Gérard Depardieu: Δικαστική έρευνα για βιασμούς εις βάρος του

Gérard Depardieu: Δικαστική έρευνα για βιασμούς εις βάρος του

LIFESTYLE UPD 15:24 Δημιουργία 31/08/18, 15:19

Προκαταρκτική έρευνα για βιασμό και σεξουαλική επίθεση εις βάρος του 69χρονου Gérard Depardieu ξεκίνησε ο εισαγγελέας του Παρισιού.

Η καταγγελία προέρχεται από 22χρονη ηθοποιό και χορεύτρια, η οποία μίλησε για γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην κατοικία του Depardieu στο Παρίσι, υποστηρίζοντας ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν στις 7 και 13 Αυγούστου.

Εξήγησε πως «κακοποιήθηκε σεξουαλικά δύο φορές από τον ηθοποιό, στο περιθώριο μιας ανεπίσημης πρόβας για ένα θεατρικό έργο», όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Le Parisien», η κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό είναι κόρη ενός φίλου του.

Ο διάσημος Γάλλος, πολιτογραφημένος Ρώσος, ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του προσάπτουν. Μάλιστα, ο δικηγόρος του, Hervé Témime, μιλώντας στο BFMTV, παραδέχτηκε πως ο πελάτης του γνώριζε τη νεαρή, αλλά αρνείται οποιαδήποτε επίθεση, βιασμό ή εγκληματική ενέργεια εις βάρος της.

«Ο Gérard Depardieu είναι συγκλονισμένος, καθώς οι κατηγορίες είναι αντίθετες με όσα πιστεύει και σέβεται», πρόσθεσε.

«Εκφράζω τη λύπη μου για τον δημόσιο χαρακτήρα αυτής της διαδικασίας, ο οποίος δημιουργεί πρόβλημα στον Gérard Depardieu, η αθωότητα του οποίου είμαι πεπεισμένος ότι θα αναγνωριστεί», δήλωσε ο Témime απευθύνοντας έκκληση για «μέγιστη αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια με σεβασμό του δικαίου όλων των μερών».

Αν σου άρεσε κάνε