Στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου της Dolores O'Riordan

Στη δημοσιότητα η αιτία θανάτου της Dolores O'Riordan

LIFESTYLE UPD 15:07 Δημιουργία 06/09/18, 15:00

Από πνιγμό που προκλήθηκε έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ πέθανε η Dolores O'Riordan, η τραγουδίστρια του ιρλανδικού συγκροτήματος της ροκ The Cranberries, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που έγιναν γνωστά σήμερα στο Λονδίνο.

Η 46χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε βυθισμένη μέσα στην μπανιέρα του δωματίου της σε ξενοδοχείο του Λονδίνου στις 15 Ιανουαρίου, έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, όπως κατέθεσαν σε δικαστήριο εμπειρογνώμονες και μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός της Ιρλανδίας RTE και ο βρετανικός Sky.

Ειδικότερα, στο δωμάτιό της είχαν βρεθεί πέντε μικρά μπουκάλια αλκοόλ και ένα μπουκάλι σαμπάνιας, ενώ οι τοξικολογικές εξετάσεις είχαν δείξει ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα της ήταν τέσσερις φορές υψηλότερο από το επιτρεπτό όριο οδήγησης.

Η O'Riordan βρισκόταν στο Λονδίνο για μια νέα ηχογράφηση.

Ήταν επί 13 χρόνια η βασική φωνή και στιχουργός του συγκροτήματος, μέχρι τη διάλυσή του, το 2003. Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι το 2009, που το συγκρότημα επανενώθηκε και έκανε περιοδείες σε όλον τον κόσμο.

Κατά καιρούς είχε παραδεχθεί σε συνεντεύξεις ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ως παιδί, ενώ είχε μιλήσει και για τη μάχη που έδινε με την κατάθλιψη αλλά και τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής από την οποία έπασχε.

Αν σου άρεσε κάνε