Η Meghan Markle είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα της χρονιάς

Η Meghan Markle είναι η πιο καλοντυμένη γυναίκα της χρονιάς

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 06/09/18, 15:09

Η Meghan Markle κέρδισε σύμφωνα με το περιοδικό People τον τίτλο της πιο καλοντυμένης γυναίκας για το 2018.

Η 37χρονη Markle βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, μπροστά από μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως αυτά της Cate Blanchett και της Sandra Bullock, της δικηγόρου για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ammal Clooney και της ριάλιτι σταρ Kim Kardashian.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το περιοδικό περιλαμβάνει ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας ή κάποια σταρ εκτός του Χόλιγουντ στον συγκεκριμένο κατάλογο.

Όπως σχολίασε η αρχισυντάκτρια του τμήματος Στιλ και Ομορφιάς του περιοδικού, Andrea Lavintale, «το στιλ της ήταν εκείνο που πραγματικά βρέθηκε στο προσκήνιο φέτος και για αυτό αισθανθήκαμε πως όχι μόνο έπρεπε να τη συμπεριλάβουμε στη λίστα αλλά να την βάλουμε στην κορυφή».

Το περιοδικό επαίνεσε επίσης την Cate Blanchett που συνηθίζει να φορά τολμηρά αλλά αψεγάδιαστα ρούχα μεγάλων σχεδιαστών, την Clooney για το «αποκλειστικά δικό της, τολμηρό και γοητευτικό στιλ της» και την Bullock για την οποία γράφει ότι «ποτέ δεν έδειχνε τόσο εντυπωσιακή όσο τώρα».

Σε ό,τι αφορά την Kim Kardashian, κατά το περιοδικό People φέτος φαινόταν υπέροχη, έχοντας δημιουργήσει μία δική της αισθητική.

Αν σου άρεσε κάνε