Kate Middleton: Το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο θέμα του στιλ

Kate Middleton: Το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο θέμα του στιλ

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 07/09/18, 12:48

Μπορεί η Meghan Markle να επιλέχθηκε από το περιοδικό People ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2018, ωστόσο το πρόσωπο με τη μεγαλύτερη επιρροή στο θέμα του βασιλικού στιλ θεωρείται η Kate Middleton.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Evening Standard, η ετήσια έκθεση του eBay, UK Retail Report, δείχνει ότι οι στιλιστικές επιλογές της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ έχουν εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να προβούν σε αγορές από ότι εκείνες του νεοεισερχόμενου μέλους της βασιλικής οικογένειας, Meghan Markle, συζύγου του πρίγκιπα Χάρι.

Η Kate Middleton, μητέρα τριών παιδιών, είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας για το οποίο έχουν γίνει οι περισσότερες online αναζητήσεις στο eBay τη χρονιά που πέρασε.

Σύμφωνα με το ετήσιο UK Retail Report του eBay, τα παλτό και τα φορέματα που φόρεσε κατά τη διάρκεια της τρίτης εγκυμοσύνης της ήταν τα αντικείμενα που αναζητήθηκαν περισσότερο στην ιστοσελίδα online αγορών.

Οι αναζητήσεις για τα παλτό εγκυμοσύνης υπερτριπλασιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2017, όταν η Middleton, έκανε περιπάτους, ενώ ήταν έγκυος στον πρίγκιπα Λούις. Και τον Απρίλιο, όταν εμφανίστηκε έξω από το νοσοκομείο φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα Jenny Packman για το ντεμπούτο του Λούις, οι αναζητήσεις για τη σχεδιάστρια υπερδιπλασιάστηκαν.

Άλλοι οίκοι μόδας που προτιμά η Middleton όπως οι Alexander McQueen και Seraphine, είδαν παρόμοια αύξηση των αναζητήσεων με την Evening Standard να την προσδιορίζει στο 20% σε ετήσια βάση.

Η 37χρονη Meghan Markle άσκησε επίσης μεγάλη επιρροή όσον αφορά το βασιλικό στιλ καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου έτους της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Τα ερωτήματα για το στιλ και τους σχεδιαστές που επέλεξε η Δούκισσα του Σάσεξ κατέγραψαν κατακόρυφη άνοδο τον Μάιο, όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι. Η Meghan κατέκτησε τη δεύτερη θέση κι αυτό το οφείλει στα δύο νυφικά της φορέματα.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ακολουθεί ο αδελφός της, πρίγκιπας Τζορτζ και η βασίλισσα Ελισάβετ κλείνει την πεντάδα - κυρίως λόγω της συλλογής της από καρφίτσες και των πιθανών κρυμμένων εννοιών τους.

Αν σου άρεσε κάνε