Η Μις Νέα Υόρκη, είναι η νέα Μις Αμερική

Η Μις Νέα Υόρκη, είναι η νέα Μις Αμερική

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 11/09/18, 13:53

Η 24χρονη Μις Νέα Υόρκη, Νία Φράνκλιν, είναι η «βασίλισσα» της ομορφιάς στις ΗΠΑ, καθώς κατέκτησε τον τίτλο της Μις Αμερική 2019.

Το στέμμα στη νικήτρια παρέδωσε η προκάτοχος της, Κάρα Μουντ -από την Βόρεια Ντακότα- υπό το θερμό χειροκρότημα του κοινού στο αμφιθέατρο του Ατλάντικ Σίτι, στην ανατολική ακτή.

Η Φράνκλιν εντυπωσίασε τους κριτές και το κοινό τόσο με την εμφάνισή της, όσο και με τη φωνή της, τραγουδώντας το «Quando m’en vo» του Ιταλού συνθέτη όπερας, Τζάκομο Πουτσίνι.

«Ήθελα να δει η Αμερική ότι η κλασική μουσική είναι ακόμη ζωντανή και ακμάζουσα, ότι μία Αφροαμερικανίδα τραγουδάει όπερα. Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά εκεί έξω που δεν ξέρουν ότι μπορούν να ακολουθήσουν την κλασική μουσική», δήλωσε η νικήτρια.

Όπως τόνισε, χρειάστηκε ιδιαίτερη επιμονή για να κατακτήσει το πολυπόθητο στέμμα, ενώ ευχαρίστησε θερμά την οικογένειά της.

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια οι υποψήφιες δεν πραγματοποίησαν εμφανίσεις με μαγιό, όπως είχε προαναγγελθεί από τον Ιούνιο, στον απόηχο της ισχυροποίησης του κινήματος #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης, αλλά και σε μια προσπάθεια να μετατραπεί η διοργάνωση από «καλλιστεία» σε «διαγωνισμό», δίχως να κρίνονται πλέον οι συμμετέχουσες βάσει κριτηρίων που σχετίζονται με την εξωτερική τους εμφάνιση, όπως εξήγησε η πρόεδρος των Miss America Γκρέτσεν Κάρλσον.

Αν σου άρεσε κάνε