Mel Gibson: Σε ρόλο... σεναριογράφου και σκηνοθέτη

Mel Gibson: Σε ρόλο... σεναριογράφου και σκηνοθέτη

LIFESTYLE UPD 15:07 Δημιουργία 26/09/18, 14:50

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του remake του κλασικού γουέστερν του Sam Peckinpah "The Wild Bunch" (Άγρια Συμμορία) για την Warner Bros, ανέλαβε ο Mel Gibson.

Ο σταρ θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Bryan Bagby, ενώ θα είναι και παραγωγός της ταινίας.

Το φιλμ θα βασίζεται στην κλασική ταινία που ακολουθεί μια ομάδα απατεώνων προχωρημένης ηλικίας, η οποία ψάχνει για ένα τελευταίο μεγάλο κόλπο, ακόμα κι αν αυτό που είδαν ως Άγρια Δύση τους προσπερνά σιγά - σιγά.

Η πρώτη ταινία είχε ένα all-star καστ που περιελάμβανε τους William Holden, Ernest Borgnine, Robert Ryan, Edmond O'Brien, Warren Oates, Jaime Sánchez και Ben Johnson.

Η ταινία θα είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα για τον Gibson μετά το "Hacksaw Ridge" (Αντιρρησίας Συνείδησης) το 2016, που του χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ σκηνοθεσίας.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν η ταινία θα είναι πιστό remake ή μια διαφορετική ιστορία.

Η WB προσπαθούσε εδώ και καιρό να ξεκινήσει το "Wild Bunch" και είχε ακουστεί ότι ο Will Smith ενδιαφερόταν να πρωταγωνιστήσει.

Δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.
Παράλληλα, ο Gibson προσπαθεί να οδηγήσει την ταινία του "Destroyer" με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στο στάδιο της παραγωγής, καθώς προς το παρόν αναζητούν χρηματοδότηση, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο λέγεται πως θα αναλάβει ο Mark Wallberg.

Αν σου άρεσε κάνε