Gisele: Έκλαψα όταν μου είπαν πρώτη φορά να εμφανιστώ γυμνόστηθη

Gisele: Έκλαψα όταν μου είπαν πρώτη φορά να εμφανιστώ γυμνόστηθη

LIFESTYLE UPD 15:18 Δημιουργία 05/10/18, 15:06

Η Gisele Bündchen θεωρείται ένα από τα διαχρονικά πιο όμορφα μοντέλα παγκοσμίως.

Ωστόσο, η καριέρα της δεν ήταν από την αρχή «ρόδινη», καθώς όπως αποκάλυψε η ίδια στο πρώτο μεγάλο σόου που συμμετείχε, η ίδια έβαλε τα κλάματα.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, στο νέο της αυτοβιογραφικό βιβλίο «Lessons», περιγράφει τον τρόμο που αισθάνθηκε όταν το 1998 ο Alexander McQueen της ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να περπατήσει στην πασαρέλα γυμνόστηθη. Την εποχή εκείνη η Gisele ήταν μόλις 18 χρονών και δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου αγγλικά.

Όπως έγραψε το 38χρονο μοντέλο: «Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα ιδέα τι να κάνω. Κυρίως σκεφτόμουν πόσο απογοητευμένοι και ντροπιασμένοι θα ήταν οι γονείς μου. Προσπάθησα να κρατήσω τα δάκρυα μου, αλλά εκείνα απλώς έτρεχαν και τα μαύρα φτερά που ήταν κολλημένα στις βλεφαρίδες μου άρχισαν να ξεκολλούν». Η ίδια συνέχισε: «Σκέφτηκα να φύγω, να τρέξω μακριά. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγω εκεί χωρίς μπλουζάκι».

Για να αισθανθεί πιο άνετα, ο makeup artist του σόου ζωγράφισε ένα λευκό «μπλουζάκι» στο κορμί του μοντέλου, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι φορούσε ρούχα. Όσο για τα δάκρυα, επειδή το θέμα του σόου ήταν η βροχή, κανείς δεν μπορούσε να διακρίνει αν επρόκειτο για βροχή ή για δάκρυα.

Αναφορικά με την οικογένεια της Gisele, δεν είδε ποτέ κανείς τις φωτογραφίες από εκείνο το σόου. Η Gisele γράφει σχετικά με το περιστατικό: «Εκείνη ήταν πιθανότατα η νύχτα που άρχισα να αποστασιοποιούμαι, να σκέφτομαι τον δημόσιο εαυτό μου ως "εκείνη".

Ήμουν ένα καλό κορίτσι, ήμουν αγοροκόριτσο. Ήμουν κάποια που το στήθος της την είχε ντροπιάσει σχεδόν από την εφηβεία της. Ήμουν ένα κορίτσι που πίστευε πως η οικογένεια μου θα αισθανόταν τόσο ντροπιασμένη που δεν θα μου ξαναμιλούσαν ποτέ. "Εκείνη" έδινε την εντύπωση ότι δεν είχε ούτε μια έγνοια στον κόσμο».

Στο ιδιαίτερα αποκαλυπτικό βιβλίο η 38χρονη αποκαλύπτει, επίσης, ότι είχε σκεφτεί την αυτοκτονία ενώ περιγράφει και τη στιγμή που ανακάλυψε πως ο τότε σύντροφος της Tom Brady είχε αφήσει έγκυο την πρώην κοπέλα του.

Αν σου άρεσε κάνε