Javier Bardem: Δεν θα έλεγε «όχι» σε νέα ταινία του Woody Allen

Javier Bardem: Δεν θα έλεγε «όχι» σε νέα ταινία του Woody Allen

LIFESTYLE UPD 14:01 Δημιουργία 19/10/18, 13:27

«Είναι μια ιδιοφυΐα» εξήγησε ο Bardem, σύμφωνα με το Variety. «Θα δούλευα μαζί του και αύριο» είπε.

Ο Allen έχει κατηγορηθεί από την πρώην σύζυγό του, Mia Farrow και την υιοθετημένη κόρη του Dylan ότι κακοποιούσε την τελευταία σεξουαλικά όταν ήταν παιδί.

«Σήμερα, 11 χρόνια αργότερα, είναι η ίδια κατηγορία» δήλωσε ο Bardem. «Οι δημόσιες κατηγορίες είναι πολύ επικίνδυνες. Εάν κάποια μέρα υπάρξει δίκη και αποδειχθεί αληθής (η κατηγορία), θα αλλάξω γνώμη, αλλά αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν έχει αλλάξει», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Την εποχή που γυριζόταν το Vicky Christina Barcelona οι ισχυρισμοί ήταν ήδη γνωστοί για περισσότερα από 10 χρόνια και δύο πολιτείες στις ΗΠΑ έκριναν ότι δεν ήταν ένοχος», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Εάν η νομική κατάσταση αλλάξει ποτέ, τότε θα αλλάξω γνώμη. Αλλά προς το παρόν δεν συμφωνώ με το δημόσιο λιντσάρισμα και αν ο Woody Allen με καλούσε να συνεργαστώ μαζί του ξανά, θα ήμουν εκεί αύριο το πρωί», είπε.

Από πέρυσι, η κόρη του Allen, Dylan Farrow, ξεκίνησε εκ νέου προσπάθειες για να λάβει σοβαρά η βιομηχανία της ψυχαγωγίας τις κατηγορίες της εναντίον του πατέρα της. Ο δημοσιογράφος Ronan Farrow, αδελφός της Dylan, ο οποίος έπαιξε βασικό ρόλο στην αποκάλυψη των σκανδάλων σεξουαλικής κακοποίησης στο Χόλιγουντ, την υποστήριξε.

Η Farrow έχει τη στήριξη αρκετών εκπροσώπων του Χόλιγουντ στη μάχη της ενάντια στον πατέρα της. Η ηθοποιός Mira Sorvino, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία « Mighty Aphrodite» του Woody Allen και κέρδισε Όσκαρ για τον ρόλο της, για παράδειγμα, εξέδωσε μια μακροσκελή δημόσια συγγνώμη στην υιοθετημένη κόρη του σκηνοθέτη, επειδή αρχικά δεν πίστεψε τους ισχυρισμούς της περί κακοποίησης.

Αν σου άρεσε κάνε