Αφροαμερικανός ηθοποιός ο νέος παρουσιαστής των Όσκαρ

Αφροαμερικανός ηθοποιός ο νέος παρουσιαστής των Όσκαρ

LIFESTYLE UPD 14:52 Δημιουργία 05/12/18, 14:47

Ο Αμερικανός ηθοποιός, Κέβιν Χαρτ, θα παρουσιάσει την 91η τελετή απονομή των βραβείων Όσκαρ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από το λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο.

«Με ρωτούσαν για χρόνια αν θα παρουσιάσω ποτέ τα Όσκαρ και η απάντησή μου ήταν πάντα η ίδια», γράφει ο Αφροαμερικανός ηθοποιός στο Instagram. «Απαντούσα ότι θα είναι μια μοναδική ευκαιρία ζωής για μένα ως κωμικό», προσθέτει.

«Είμαι τόσο χαρούμενος καθώς η ημέρα που θα παρουσίαζα τα Όσκαρ έφτασε επιτέλους», σημειώνει ο σταρ της ταινίας «Τζουμάντζι: Καλωσήρθατε στην Ζούγκλα».

«Το ίδιο και εμείς», του απάντησε στο Twitter η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών, που διοργανώνει τα Όσκαρ: «Καλωσήρθες στην οικογένεια».

Ο Χαρτ είναι ένας μόνον από τους λίγους μαύρους που έχουν παρουσιάσει τα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Κρις Ροκ, η Γούπι Γκόλντμπεργκ και ο Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ.

Τις δύο προηγούμενες τελετές απονομής των Όσκαρ είχε παρουσιάσει ο Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ. Την τελετή του 2018 είχαν παρακολουθήσει μόνον 26,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, έναντι για παράδειγμα 43 εκατομμυρίων το 2014.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε