«Δύστροπη και παράλογη» η Μέγκαν Μαρκλ

«Δύστροπη και παράλογη» η Μέγκαν Μαρκλ

LIFESTYLE UPD 15:32 Δημιουργία 12/12/18, 15:17

Η δεύτερη, μέσα σε λίγους μήνες, παραίτηση προσωπικού βοηθού της Μέγκαν Μαρκλ, ενισχύει τις φήμες που κυκλοφορούν για τον δύσκολο χαρακτήρα της νέας πριγκίπισσας.

Αυτή την φορά, την παραίτησή της δήλωσε στενής συνεργάτης της βασιλικής οικογένειας, η 50χρονη Σαμάνθα Κόεν, η οποία, σύμφωνα με τους The Times, δήλωσε πως πρόκειται να παραιτηθεί αμέσως μετά την γέννηση του μωρού της Μέγκαν την ερχόμενη άνοιξη.

Γνωστή ως «Σαμάνθα ο Πάνθηρας», η Κόεν κατάγεται από την Αυστραλία και εργάζεται για την βασιλική οικογένεια εδώ και 17 χρόνια. Παλαιότερα, πριν της ανατεθεί το νοικοκυριό του Σάσεξ, εργαζόταν συγκεκριμένα για την βασίλισσα Ελισάβετ και ήταν η πιο αξιόπιστη ιδιωτική γραμματέας.

Φήμες λένε ότι αν και η Μέγκαν ήταν πρόθυμη να την κρατήσει μόνιμα, η ίδια η Κόεν ήταν λιγότερη ενθουσιασμένη.

«Η Σαμ θα είναι μια τεράστια απώλεια» αναφέρει κοντινή πηγή της δούκισας. «Προχωρώντας μπροστά, η Μέγκαν θα χρειαστεί κάποια σαν την Σαμ που δεν είναι μέλος του βασιλικού προσωπικού αλλά ούτε και δημόσιος υπάλληλος».

Η παραίτηση της Σαμάνθας Κόεν αποτελεί ένα ισχυρό πλήγμα για την δημόσια εικόνα της Μέγκαν, αφού μόλις πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε και η προσωπική βοηθός της, Μελίσα, 6 μήνες μετά τον βασιλικό γάμο.

H βοηθός και εκπρόσωπος τύπου της Δούκισσας του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ αποφάσισε ότι δεν την αντέχει και παραιτήθηκε. Έως εδώ όλα καλά. Όμως, όπως συμβαίνει συχνά σ' αυτές τις περιπτώσεις, αποφάσισε και ν' ανοίξει το στόμα της, γεγονός που προκαλεί νέους τριγμούς στο Μπάκινχαμ. .

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η μέχρι πρότινος συνεργάτιδα της Δούκισσας του Σάσεξ, Μελίσα Τουμπάτι, παραιτήθηκε διότι δεν άντεχε άλλο τις εξωφρενικές απαιτήσεις της Μέγκαν, αλλά και τον δύστροπο και παράλογο χαρακτήρα της, όπως τον χαρακτήρισε η ίδια. Η συνεργασία τους διήρκησε μόλις έξι μήνες.

Η Τρουμπάτι, πριν την Μέγκαν Μάρκλ εργαζόταν για τον επιτυχημένο τραγουδιστή Ρόμπι Γουίλιαμς και είχε πάρει πολύ καλές συστάσεις από αυτόν για τη δουλειά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα βρετανικά ΜΜΕ έκαναν «πάρτι» με την παραίτηση της Τρουμπάτι και ξεκίνησαν πάλι οι φήμες που θέλουν την Μέγκαν Μάρκλ να μην έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί ακόμη στον βασιλικό τρόπο ζωής και να διατηρεί το δύστροπο χαρακτήρα της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ακόμη και ο Χάρι έφτασε σε σημείο να σηκώσει τον τόνο της φωνής του, απαιτώντας από όλους όσους εργάζονται μαζί της να συμμορφωθούν: «Ότι ζητήσει η Μέγκαν, ας το έχει», φέρεται να είπε.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ακουστεί πάντως πολλά για τον δύσκολο χαρακτήρα της δούκισας, η οποία σηκώνεται από τις 4 και μισή το πρωί για να κάνει γιόγκα ή να στείλει emails στο προσωπικό με διάφορες απαιτήσεις. Πρόσφατα ήρθε στην επιφάνεια και η κριτική της για την μυρωδιά του παρεκκλησιού του Αγίου Γεωργίου ενώ μάλιστα ζήτησε να τοποθετηθούν στο παρεκκλήσι αποσμητικά χώρου πριν από την άφιξη των καλεσμένων. Το παλάτι ωστόσο αρνήθηκε να ενδώσει απαίτησή της.

Αν σου άρεσε κάνε