Από τις Φιλιππίνες η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου - Εκτός 20άδας η Μπέλλα

Από τις Φιλιππίνες η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου - Εκτός 20άδας η Μπέλλα

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 17/12/18, 15:39

Έληξε ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς στον κόσμο, με μεγάλη νικήτρια τη Μις Φιλιππίνες. Η 24χρονη Κατριόνα Ελίζα Γκρέι, που έγινε η Μις Υφήλιος 2018, επικράτησε των υπόλοιπων 94 συμμετεχόντων της 67ης διοργάνωσης.

Ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε την Κυριακή στην πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, Μπανγκόκ.

Στο τελικό στάδιο έφτασαν επίσης η Μις Νότια Αφρική, Ταμαρίν Γκριν, και η Μις Βενεζουέλα, Στέφανι Γκουτιέρες.

H «Σταρ Ελλάδας» δεν τα κατάφερε, καθώς δεν μπήκε καν στην τελική 20αδα.

Σε δηλώσεις της μετά τη λήξη του διαγωνισμού ανέφερε ότι «νιώθω πολύ όμορφα και μόνο που συμμετείχα σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Φέτος ήταν όλες οι χώρες πολύ όμορφες. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να μπω στην 20αδα. Αυτοί οι διαγωνισμοί είναι πολύ δύσκολοι και δεν παίζει ρόλο μόνο η εμφάνιση. Παίζουν και άλλα πράγματα. Πίστευα πως θα ήμουν στην 20αδα. Δεν έφταιξε κάτι συγκεκριμένο. Κάποιες χώρες πάντα διακρίνονται, κάθε χρόνο σε αυτόν τον διαγωνισμό. Το πρώτο άτομο που μίλησα μετά το τέλος του διαγωνισμού ήταν η μητέρα μου. Μου είπε να μη στενοχωριέμαι. Η Φιλιππινέζα που κέρδισε ήταν η αγαπημένη μου».

Η 24χρονη νικήτρια από τις Φιλιππίνες παρέλαβε το στέμμα της από την περσινή νικήτρια, Ντέμι-Λι Νελ-Πίτερς από τη Νότια Αφρική.

Κατά δήλωσή της, η Γκρέι αγαπά τις τέχνες, τα ταξίδια και την κουζίνα της χώρας της. Όπως σημείωσε, έχοντας εργαστεί σε παραγκούπολη στη Μανίλα, έχει μάθει να βρίσκει την ομορφιά ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις.

Ακολουθώντας την επιθυμία της μητέρας της, η 24χρονη φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα, εμπνευσμένο από ένα ηφαίστειο στη χώρα της.

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που διαγωνιζόμενη από την Ταϊλάνδη κατά το στέμμα της Miss Universe.

Η 27χρονη Μις Ισπανία Άντζελα Πόνσε έγραψε ιστορία ως η πρώτη τρανσέξουαλ διαγωνιζόμενη στα 66 χρόνια του θεσμού.

Ο διαγωνισμός ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός κυρίως στη Λατινική Αμερική και σε μεγάλο μέρος της Ασίας.

Την εκδήλωση παρουσίασε και φέτος ο Στίβ Χάρβεϊ, ο οποίος πριν από τρία χρόνια αναδείχθηκε πρωταγωνιστής του διαγωνισμού, καθώς ανακοίνωσε εσφαλμένα ότι «Μις Υφήλιος» είχε αναδειχθεί η Μις Κολομβία Αντριάνα Γκουτιέρες.

Απαστράπτουσα και ευτυχισμένη η Γκουτιέρες φόρεσε το στέμμα, άρχισε να χαιρετά και να στέλνει τα φιλιά της στον κόσμο που την καταχειροκροτούσε.

Τότε ο παρουσιαστής ξαναπήρε τον λόγο για να πει: «Οκ, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Δεύτερη είναι η Κολομβία. Η Μις Υφήλιος 2015 είναι η Μις Φιλιππίνες, Πία Αλόντζο Βούρτσμπαχ».

Αν σου άρεσε κάνε