GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Αμανατίδου μετά την αποχώρηση (φωτογραφίες)

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Άννας Αμανατίδου μετά την αποχώρηση (φωτογραφίες)

LIFESTYLE UPD 13:16 Δημιουργία 19/12/18, 12:34

Μια ανάσα πριν από τον τελικό του παιχνιδιού, η Άννα Αμανατίδου αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model, αφότου όμως έφτασε στην τελική τετράδα. Με μήνυμά της στο Facebook, η 21χρονη Θεσσαλονικιά ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή στο πρόσωπό της. Όσο για το λογαριασμό της στο Instragram, η Άννα ανέφερε ότι ελπίζει και προσπαθεί να καταφέρει να επανακτήσει πρόσβαση, καθώς, όπως είναι γνωστό, κάποιοι τον «χάκαραν». κι έκτοτε έχει διαγραφεί.


«Αγαπημένοι μου ίσως τα πιο όμορφα ταξίδια είναι τα πιο δύσκολα …. το gntm για μένα ήταν μια έμπειρα ζωής που ποτέ δεν φανταζόμουν! Πάλεψα με τον εαυτό μου και ξεπέρασα και μένα την ίδια, δοκίμασα τα όρια μου! Κατάλαβα ότι αγαπάω το χώρο της μόδας πιο πολύ και αυτό με κράτησε μέσα σε αυτό το όμορφο ταξίδι ! Τελικά αν υπάρχει αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε και εμείς οι ίδιοι ! Το μάθημα μου; Να μην το βάζω κάτω !

Αυτό να κάνετε και εσείς για οτιδήποτε κάνετε στις ζωές σας ! Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι ! Το ευχαριστώ είναι λίγο μπροστά στη αγάπη σας !
* Για μερικούς που πιστεύετε ότι έχω διαγράψει το instagram δεν διαγράφηκε από μένα την ίδια, δε θα διέγραφα ποτέ το κόπο μου !! ….. Ελπίζω να ξανάπάρω τον λογαριασμό μου, θα σας ενημερώσω!», έγραψε.

Αν σου άρεσε κάνε