Η Μαρία Σολωμού νοσταλγεί: Δείτε την 25 χρόνια πριν

Η Μαρία Σολωμού νοσταλγεί: Δείτε την 25 χρόνια πριν

LIFESTYLE UPD 18:17 Δημιουργία 02/01/19, 16:58

Μια φωτογραφία από το παρελθόν «ανέβασε» στο Instagram η ηθοποιός Μαρία Σολωμού μαζί με τις ευχές της για το νέο έτος.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της αγαπημένης ηθοποιού που τραβήχτηκε πριν από 25 χρόνια, άρεσε πολύ στους θαυμαστές της, ενώ συγκέντρωσε πολλά σχόλια.

«Να ένα κορίτσι!!! 25 χρόνια πίσω σε κάποιες διακοπές χαμογελάει ανέμελα ....φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμ,τυπωμένη σε χαρτί ,φυλαγμένη σε άλμπουμ!!! τόσο παλιά ...μου λείπει αυτή η ανεμελιά, τότε που οι ευθύνες και τα προβλήματα ήταν των «μεγάλων» και Όχι δικά μας ....τότε που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσουμε το βράδυ ,τότε που δεν ξέραμε «τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε»,τότε που είχαμε άγνοια κινδύνου ,τότε που ήταν όλα εύκολα.... την κρατάω αυτή τη στιγμή, την κουβαλάω μαζί μου, στο κουτάκι σε μια γωνία του μυαλού μου να μου θυμίζει πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή, σα να είναι μοναδική!!!! Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος από τέτοιες στιγμές .... μόνο χαρά, ευτυχία και πολύ πολύ υγεία παρακαλώ!», έγραψε στην ανάρτησή της η δημοφιλής ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Να ένα κορίτσι!!! 25 χρόνια πίσω σε κάποιες διακοπές χαμογελάει ανέμελα ....φωτογραφία τραβηγμένη με φιλμ,τυπωμένη σε χαρτί ,φυλαγμένη σε άλμπουμ!!!τοσο παλιά ...μου λείπει αυτή η ανεμελιά ,τότε που οι ευθύνες και τα προβλήματα ήταν των «μεγάλων» και Οχι δικά μας ....τότε που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν πως θα διασκεδάσουμε το βράδυ ,τότε που δεν ξέραμε «τι θα γίνουμε όταν μεγαλώσουμε»,τότε που είχαμε άγνοια κινδύνου ,τότε που ήταν όλα εύκολα.... την κρατάω αυτή τη στιγμή ,την κουβαλάω μαζί μου,στο κουτάκι σε μια γωνία του μυαλού μου να μου θυμίζει πως πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή ,σα να είναι μοναδική!!!!Ευχομαι ο καινούριος χρόνος να είναι γεμάτος από τέτοιες στιγμές .... μόνο χαρα ,ευτυχία και πολύ πολύ υγεία παρακαλώ!!!!!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official) στις

Αν σου άρεσε κάνε