Πηγή του Μπάγκιγχαμ αποκαλύπτει: Ο Χάρι ξελογιάστηκε από τη Μέγκαν και τσακώθηκε με τον Γουίλιαμ

Πηγή του Μπάγκιγχαμ αποκαλύπτει: Ο Χάρι ξελογιάστηκε από τη Μέγκαν και τσακώθηκε με τον Γουίλιαμ

LIFESTYLE UPD 17:36 Δημιουργία 07/01/19, 17:14

Μαγεμένος από τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έχει ανατρέψει τις ισορροπίες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, είναι ο πρίγκιπας Χάρι, που πλέον δεν μιλάει με τον αδερφό του.

Τάδε έφη η Λέιντι Κόλιν Κάμπελ, κολλητή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία εξακολουθεί και έχει στενές σχέσεις με το βρετανικό παλάτι.

Μιλώντας στο Channel 5, με τίτλο Κέιτ Μίντλετον VS Μέγκαν Μαρκλ: Πριγκίπισσες σε πόλεμο, η Κάμπελ ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει «αλλάξει σημαντικά» τον πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος είναι ξεμυαλισμένος με την πρώην ηθοποιό.

Η κολλητή της Νταϊάνα ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο πρίγκιπας Χάρι «παραπλανάται» από την γυναίκα του.

Στο ντοκιμαντέρ διατυπώθηκε επίσης ότι ενώ ο Χάρι είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ από τότε που εγκαταστάθηκε η Μέγκαν Μαρκλ στο παλάτι, οι σχέσεις του με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ είναι χειρότερες από ποτέ.

«Αυτό που μαθαίνω είναι ότι ο Χάρι είναι εντελώς σαγηνευμένος από τη Μέγκαν και εντελώς ξελογιασμένος και έχει αλλάξει αρκετά», είπε χαρακτηριστικά η Κάμπελ και υποστηρίζοντας ότι ο πρίγκιπας έκοψε το αλκοόλ λόγω Μέγκαν, πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι αλλάζουν όταν παντρεύονται».

Αν σου άρεσε κάνε