Ο Κέβιν Σπέσι δήλωσε αθώος για τη σεξουαλική παρενόχληση

Ο Κέβιν Σπέσι δήλωσε αθώος για τη σεξουαλική παρενόχληση

LIFESTYLE UPD 18:40 Δημιουργία 07/01/19, 18:24

O Κέβιν Σπέισι εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου της Μασαχουσέτης κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ενός 18χρονου σε μπαρ του Νάντακετ πριν από περισσότερα από δύο χρόνια. Ο νεαρός κατηγορεί τον πρώην πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς «House of Cards» ότι τον παραπλάνησε κερνώντας τον ποτά και τον παρενόχλησε σεξουαλικά.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Νάντακετ αφού του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες τον περασμένο μήνα για τις κακουργηματικές πράξεις της σεξουαλικής παρενόχλησης και του ξυλοδαρμού. Ο Σπέισι δήλωσε αθώος.

Είχε επιχειρήσει να μην εμφανιστεί ο ίδιος στο δικαστήριο, που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο Νάντακετ στις ακτές της Μασαχουσέτης, λέγοντας ότι η παρουσία του στην αίθουσα θα μεγάλωνε κι άλλο τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε επάνω του όλη αυτή η υπόθεση. Ο δικαστής που εξέτασε το αίτημα όμως αρνήθηκε να τον εξαιρέσει.

Περισσότεροι από 30 άνδρες έχουν καταγγείλει ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Σπέισι.

Πρώτος τον κατήγγειλε ο ηθοποιός Άντονι Ραπ, τον Οκτώβριο του 2017, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι επιχείρησε να τον αποπλανήσει το 1986 όταν εκείνος ήταν 14 ετών.

Η υπόθεση του Νάντακετ έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2017 όταν η πρώην δημοσιογράφος της τηλεόρασης Χέδεν Άνραχ από την Βοστώνη δήλωσε ότι ο Σπέισι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον έφηβο γιο της στις 7 Ιουλίου 2016 σε ένα μπαρ-εστιατόριο, όπου ο νεαρός εργαζόταν.

Αν σου άρεσε κάνε