Η Αγάπη του GNTM για τη δολοφονία του συντρόφου της

Η Αγάπη του GNTM για τη δολοφονία του συντρόφου της

LIFESTYLE UPD 13:50 Δημιουργία 08/01/19, 13:41

Για την άγρια δολοφονία του συντρόφου της, με 15 μαχαιριές, από τον εν διαστάσει σύζυγο της αδερφής της μίλησε για πρώτη φορά η πρώην παίκτρια του GNTM, Αγάπη Τουρατζίδου.

Συγκεκριμένα, η Αγάπη Τουρατζίδου βρέθηκε μαζί με την αδερφή της στο Εφετείο Αθηνών και κατέθεσε για τη δολοφονία του συντρόφου της Στάθη, ο οποίος έπεσε νεκρός, 4,5 χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2014.

Η Αγάπη μίλησε στην κάμερα του «Top Story» και στο Open για την δολοφονία του 27χρονου Στάθη. 'Ηταν συναισθηματικά φορτισμένη την ώρα που μιλούσε στην κάμερα και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα από το πρόσωπό της.

«Ο Στάθης είχε αγανακτήσει. Οι ενοχλήσεις, οι απειλές και τα τηλεφωνήματα συνεχίζονταν για μεγάλο διάστημα. Ήθελε να σταματήσει όλο αυτό. Δεν άντεχε πια. Είναι πολύ δύσκολο για μας. Πάρα πολύ δύσκολο», ανέφερε η Αγάπη Τουρατζίδου.

Πώς συνέβη η δολοφονία

Η Αγάπη και ο Στάθης γνωρίστηκαν το 2011 και αμέσως έγιναν ζευγάρι. Οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένοι και σκόπευαν να παντρευτούν, όπως αποκαλύπτει και η μητέρα του θύματος μιλώντας στην εκπομπή Μαζί σου στο ΣΚΑΪ.

Το ζευγάρι αρχίζει να κάνει παρέα με την αδελφή της Αγάπης, Αλεξάνδρα, που εκείνη την περίοδο ήταν σε σχέση με τον Γιάννη Ζεϊτινίδη και είχαν αποκτήσει παιδί. Ο Ζεϊτινίδης αφενός δεν συμπαθούσε τον Στάθη, αφετέρου άρχισε να έχει σοβαρά προβλήματα με την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του. Την έβριζε, την απειλούσε και το ίδιο έκανε και στην αδελφή της. Και κάτι παρόμοιο συνέβη και την μοιραία νύχτα.

Αγάπη, Αλεξάνδρα (η αδελφή του μοντέλου) και Στάθης, μαζί με έναν ακόμη φίλο τους βγήκαν για διασκέδαση στα νότια προάστια. Η αγάπη άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από τον γαμπρό της, την πήρε και στο τηλέφωνο ζητώντας να μιλήσει με την αδελφή της. Για μια ακόμη φορά τσακώθηκαν.

Οι τέσσερις σηκώθηκαν και έφυγαν και κατευθύνθηκαν στο σπίτι στην Καλλιθέα όπου διέμεναν η Αγάπη με τον Στάθη. Τα δυο κορίτσια κατέβηκαν από το αμάξι και ανέβηκαν στο διαμέρισμα, ο Στάθης με τον φίλο του πήγαν να παρκάρουν.

Στη διαδρομή όμως ο Στάθης άλλαξε γνώμη και κατευθύνθηκε στο στρατόπεδο Καποτά όπου διέμενε ο Ζεϊτινίδης για να του ζητήσει να αφήσει τα κορίτσια ήσυχα. Εκεί υπήρξε διαπληκτισμός και ο Ζεϊτινίδης έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε 15 φορές στον άτυχο Στάθη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Σήμερα ξεκίνησε η εκδίκαση αυτού του στυγερού εγκλήματος και η μητέρα του θύματος μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου:

«Τη νύχτα με πήρε η κοπέλα του τηλέφωνο και μου λέει ότι τον Στάθη τον μαχαίρωσαν. Ηταν πολύ καλός χαρακτήρας, εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω τι έγινε ξέρω ότι αυτός (σσ ο δολοφόνος) πήρε τηλέφωνο και ενόχλησε πρώτα την αδελφή και μετά την κοπέλα. Τι είπε δεν ξέρω ακόμη. Και η κοπέλα έκανε παράπονο στο γιο μου και ο γιος μου πήγε και του είπε να μην ενοχλεί την κοπέλα. Χτύπησαν μπουνιές ο ένας στον άλλο και όταν το παιδί μου γύρισε να φύγει του έριξε 15 μαχαιριές.

Περίμενα ότι θα πάω στο νοσοκομείο και θα είναι ζωντανό το παιδί μου. Επαθα έμφραγμα, έκλεισα το μαγαζί που είχα.

Μου είχε πει για τα προβλήματα που είχε η αδελφή της κοπέλας του με τον άντρα της. Του είχα πει Στάθη μου μην ανακατεύεσαι έχουν τον πατέρα τους τα κορίτσια. Ο Στάθης είχε ένα χαρακτήρα που λυπόταν τους πάντες.

Ηταν τρία χρόνια μαζί με την Αγάπη, μου άρεσαν σαν ζευγάρι. Μου άρεσε πολύ, όπου πήγαινα της έφερνα δώρα. Παντού ήταν μαζί του και τους καμάρωνα μαζί.

Είχαν νοικιάσει σπίτι να μείνουν μαζί και μου λέει ο Στάθης θέλω να της κάνω δώρο δαχτυλίδι και της έκανε.

Τον πόνο τον κουβαλάω. Το σπίτι ήταν πάντα ανοιχτό και τώρα έκλεισα και το σπίτι μου. Δεν θέλω να βγει ο δολοφόνος, θέλω να μείνει εκεί μέσα».

Αν σου άρεσε κάνε