Γιατί δεν ήρθε ο «αρραβωνιαστικός» της στον τελικό;

Γιατί δεν ήρθε ο «αρραβωνιαστικός» της στον τελικό;

MEDIA UPD 14:02 Δημιουργία 23/05/19, 13:53

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η Σπυριδούλα αμέσως μετά τον τελικό του τρίτου κύκλου του Master Chef, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο, με την ίδια ωστόσο να θεωρεί πως είναι νικήτρια, απλά χωρίς τα λεφτά.

Δεν μπορούσε βεβαία να μην ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για τον περιβόητο αρραβωνιαστικό της, που γίνεται συχνά-πυκνά θέμα συζήτησης τόσο από την ίδια όσο και από εκπομπές.

Για δείτε πώς σχολίασε την απουσία του από τον τελικό:

«Είμαι νικήτρια, δεν πήρα απλά τα λεφτά. Εκεί που ήθελα να φτάσω έφτασα, οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να θέλω. Είμαι η Ελληνίδα MasterChef, είμαι αυτή που έφτασε στον τελικό, δεν πήρα απλά τα λεφτά, είναι η μοναδική διαφορά. Το έχω ζήσει από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία πάρα πολύ, δεν θα άλλαζα τίποτα. Θα άλλαζα μόνο κάποιες στιγμές που είπα κάποια πράγματα πάνω στον αυθορμητισμό, τα οποία ήταν προσβλητικά για κάποια παιδιά, Ζήτησα συγγνώμη, τα έχουμε ξεκαθαρίσει μεταξύ μας.

Μας βλέπετε μιάμιση ώρα κι εμείς κάνουμε γυρίσματα 18 ώρες, οπότε είναι πολύ δύσκολο να γνωρίσεις έναν άνθρωπο. Βλέπατε κάποια στιγμιότυπα με νεύρα, με φωνές, με τσακωμούς… Εγώ γενικά είμαι πολύ έντονος χαρακτήρας και δεν μπορώ να τα κρύψω όλα αυτά. 21 άτομα μπήκαμε μέσα για να κερδίσουμε, απλά εγώ το είπα. Σταυρώστε με που είπα ότι θέλω να κερδίσω. Δεν είπα ότι θέλω να σκοτώσω κάποιον για να κερδίσω, είπα ότι θέλω να κερδίσω. Στη μέση του διαγωνισμού τα είδα λίγο σκούρα γιατί δεν περίμενα να είναι τόσο δύσκολα».

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη για τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος δεν εθεάθη στον τελικό, εκείνη έδωσε μια… ιδιαίτερη απάντηση: «Όχι, δεν ήταν εδώ ο αρραβωνιαστικός μου. Τον είδατε; Είναι μυστικό, είναι έκπληξη. Ήρθε, έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει κι έφυγε. Κι εγώ τον περιμένω τον γάμο, θα δούμε. Ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς, δεν προλαβαίνω».

Αν σου άρεσε κάνε