Survivor: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα

Survivor: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Δαλάκα

MEDIA UPD 15:28 Δημιουργία 01/07/19, 15:09

Το έπαθλο των 100.000 ευρώ κέρδισε με την δεύτερη προσπάθεια στο παιχνίδι επιβίωσης η αθλήτρια, Κατερίνα Δαλάκα, που και πέρσι είχε φτάσει στους δύο φιναλίστ, αλλά έχασε το τρόπαιο από τον συμπαίκτη της, Ηλία Γκότση.

Η μονομαχία έγινε ανάμεσα σε δύο δυνατές παίκτριες, την Κατερίνα Δαλάκα και τη Δήμητρα Βαμβακούση, που ήταν οι δύο φιναλίστ της ελληνικής ομάδας.

«Ήρθε λοιπόν η ώρα για να τελειώσουμε αυτόν τον κύκλο, το φετινό αυτό Survivor και να μάθουμε πια θα είναι η κοπέλα που θα κερδίσει τον φετινό αυτόν τίτλο της χρόνιας! Η νικήτρια λοιπόν του φετινού Survivor, η παίκτρια που θα κερδίσει αυτόν το μεγάλο τίτλο, η παίκτρια που θα κερδίσει 100.000 ευρώ, η φετινή Survivor, είναι η Κατερίνα Δαλάκα», είπε στην ανακοίνωση του από την Αλικαρνασσό, όπου διεξήχθη ο τελικός, ο Σάκης Τανιμανίδης.

Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο κόσμος στον χώρο, ξέσπασε σε χειροκροτήματα ενώ η Κατερίνα Δαλάκα, έπεσε στην αγκαλιά των δικών της ανθρώπων.

«Είναι από τις φορές που πραγματικά δεν έχω λόγια να πω. Είχα δώσει μία υπόσχεση και χαίρομαι που με την βοήθεια του κόσμου κατάφερα να την πραγματοποιήσω», δήλωσε η νικήτρια του Survivor, Κατερίνα Δαλάκα.

Αν σου άρεσε κάνε