Φεύγουν Παπανώτας, Χατζηδάκης και Παραδεισανού από τις εκπομπές του Alpha

Φεύγουν Παπανώτας, Χατζηδάκης και Παραδεισανού από τις εκπομπές του Alpha

MEDIA UPD 14:42 Δημιουργία 05/07/19, 14:27

Πολλές οι αλλαγές στα πρόσωπα που συμμετέχουν στα πάνελ των ψυχαγωγικών εκπομπών του Alpha από την επόμενη σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των ΚουΚου», του χρόνου δε θα βρίσκονται στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

Το όνομα που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσει τον Χατζηδάκη είναι ένα γνώριμο πρόσωπο, καθώς είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την παρουσιάστρια. Πρόκειται για το μοντέλο, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Ανακατατάξεις όμως συμβαίνουν και σε μια άλλη εκπομπή του καναλιού. Στο φινάλε του Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε την ανατροπή και ανακοίνωσε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι αποχωρεί από την εκπομπή. Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την απόφασή του αυτή.

«Αλλιώς τα περιμέναμε, αλλιώς τα νομίζαμε και αλλιώς τελικά μας προέκυψαν, αλλά έτσι είναι η ζωή, κάποιες φορές έχει ανατροπές», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Δημήτρης Παπανώτας πήρε τον λόγο και είπε τα εξής:

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτά τα 5 Happy Years τον Alpha, τον κ. Κοντομηνά, όλους όσοι πέρασαν από τη διεύθυνση του σταθμού, την κ. Βλαβιανού και όλες τις κυρίες των δημοσίων σχέσεων, την Μαίρη Παλιαλέξη και φυσικά εσένα Σταματίνα μου που μου έδωσες αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα σου. Νιώθω ακόμα ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha κι ελπίζω και ο Alpha να τρέφει τα ίδια αισθήματα για μένα. Όμως, δυστυχώς από τον Σεπτέμβρη δεν θα είμαστε μαζί. Θα είναι από τις λαμπρές σελίδες στην τηλεοπτική μου ιστορία».

Στην δική της αποφώνηση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε ειδική μνεία στον Δήμο Βερύκιο, σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει αν θα συνεχίσει η συνεργασία τους την επόμενη χρονιά και πρόσθεσε: «Φεύγω με μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί από τη μία ανυπομονούσα να έρθουν οι διακοπές μου, από την άλλη στεναχωρήθηκα με αυτό που έγινε με τον Δημήτρη, δεν θα το κρύψω. Κάθε τέλος είναι μια αρχή. Οι άνθρωποι φεύγουν για τους δικούς τους λόγους κάποιες φορές, αλλά κάπως εμείς θα την βρούμε πάλι την άκρη. Ο Δημήτρης φεύγει γιατί αποδέχτηκε μια πιο ενδιαφέρουσα πρόταση για εκείνον».


Αν σου άρεσε κάνε