Αντί για τον ΑΝΤ1, στην ΕΡΤ η τελευταία συνέντευξη του Τσίπρα

Αντί για τον ΑΝΤ1, στην ΕΡΤ η τελευταία συνέντευξη του Τσίπρα

MEDIA UPD 15:28 Δημιουργία 05/07/19, 15:24

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής σημειώθηκε για τη σημερινή προγραμματισμένη τελευταία συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα, λίγες ώρες προτού ολοκληρωθεί η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων εν όψει των εθνικών εκλογών της Κυριακής.

Ο κ. Τσίπρας είχε συμφωνήσει να μιλήσει σήμερα στον Νίκο Χατζηνικολάου και η συνέντευξη να προβληθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

Πληροφορίες λένε ότι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1 επιθυμούσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα να γίνει σε απ' ευθείας μετάδοση, όμως κάτι τέτοιο δεν γινόταν επειδή εκείνη την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στο Σύνταγμα. Το σενάριο να μαγνητοσκοπηθεί η συνέντευξη προκειμένου να προβληθεί την ώρα του δελτίου και ενώ ο κ. Τσίπρας θα μιλούσε στο Σύνταγμα δεν προχώρησε.

Ο πρωθυπουργός άλλαξε γνώμη, χωρίς να είναι σαφές αν ο ίδιος προτίμησε να μη δώσει μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου ή και ο Ant1 επέμενε να γίνει η συνέντευξη σε απ' ευθείας μετάδοση. Τελικώς ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πάει στο φιλόξενο στούντιο της ΕΡΤ και να μιλήσει στον δημοσιογράφο Νίκο Μερτζάνη στις 18:15.

Σημειώνεται πως αμέσως μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού και συγκεκριμένα στις 19:15 θα προβληθεί η παρουσίαση του προγράμματος της ΝΔ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις 20:30 θα μεταδοθεί η ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα.

Αν σου άρεσε κάνε