Καυγάς χωρίς προηγούμενο Κούγια - Χατζηνικολάου

Καυγάς χωρίς προηγούμενο Κούγια - Χατζηνικολάου

MEDIA UPD 23:38 Δημιουργία 07/07/19, 23:26

«Έφτασε» μέχρι και στις τάσεις του ελληνικού Twitter ο καυγάς του Αλέξη Κούγια με τον Νίκο Χατζηνικολάου, παρουσιαστή της εκλογικής βραδιάς του ΑΝΤ1.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δικηγόρος κλήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών.

«Εάν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ρομά και οι διαφορετικοί (εννοώντας τους γκέι όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα) τότε υπάρχει διαφορετικό βάρος στην ψήφο» είπε ο κ. Κούγιας.

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Νίκος Παππάς ζήτησαν διευκρινήσεις γιατί η ψήφος των συγκεκριμένων να έχουν μικρότερη αξία από αυτή του μικρομεσαίου επιχειρηματία. «Ναι αυτό ακριβώς εννοώ!» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε έξαλλος: «Είναι πιο φασιστικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια! Αν είναι δυνατόν!» του είπε.

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχιζε να υπερασπίζεται τα λεγόμενα του και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

«Έμαθα να εκτιμώ όλους τους ανθρώπους το ίδιο και όχι με βάση του χρώματος και τη σεξουαλική τους προτίμηση. Είναι θλιβερά αυτά που λέτε. Πήραμε γερή δόση φασιστική.» του είπε ο δημοσιογράφος και προσπάθησε να κλείσει τη συζήτηση.

«Καταφέρατε να με βγάλετε από τα ρούχα μου» είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Αλέξης Κούγιας του απάντησε: «πάλι καλά» αφήνοντας τον δημοσιογράφο άφωνο.

Αν σου άρεσε κάνε