Απάντηση του Γιάννη Σκάλκου σε δημοσίευμα του «Μακελειού»

Απάντηση του Γιάννη Σκάλκου σε δημοσίευμα του «Μακελειού»

MEDIA UPD 16:39 Δημιουργία 17/07/19, 15:25

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας και του site «Μακελειό» δίνει ο συνεργάτης του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, Γιάννης Σκάλκος, καταγγέλλοντας τις υποτιμητικές αναφορές των εν λόγω δημοσιευμάτων προς το πρόσωπο του.

Ο κ. Σκάλκος, σχολιάζοντας σημερινό άρθρο της εφημερίδας που δημοσιεύτηκε αυτούσιο και στο ομώνυμο site, κάνει λόγο για «συκοφαντικές αναφορές, φωτογραφίες και δυσμενή σχόλια για το πρόσωπό μου», τα οποία «παραβιάζουν παραβιάζοντας κατάφορα τα προσωπικά δεδομένα μου αλλά και τη στοιχειώδη δημοσιογραφική δεοντολογία».

Όπως σημειώνει ο ίδιος, τα δημοσιεύματα «με παρουσιάζουν ξεδιάντροπα και υποτιμητικά ως δήθεν «γλεντζέ» και «χορευτή», που διορίστηκα χαριστικά ως Διευθυντής και «ζω στην υγειά των κορόϊδων που τρώνε τα λεφτά του Λαού». Φυσικά το γεγονός αυτό και οι σχετικές αναφορές είναι απολύτως ψευδείς: είμαι επιστήμονας, με τις κατωτέρω αναφερόμενες μεταπτυχιακές σπουδές, έχω πορευθεί στη ζωή μου με ανεπίληπτο ήθος, στηριζόμενος στις αρχές και τις αξίες μου, με βάση τις οποίες προσδιορίζομαι και για τις οποίες έχω πολεμήσει σε όλη μου την ζωή, σε αντίθεση με εσάς».

Μιλώντας κατά των υπεύθυνων πίσω από το επίμαχο άρθρο, ο κ. Σκάλκος τόνιζει ότι «επιχειρήσατε σκοπίμως να με υποβαθμίσετε, αποσιωπώντας τα επιστημονικά μου προσόντα και την γνωστή επαγγελματική μου διαδρομή, παρότι γνωρίζετε (ή οφείλατε να γνωρίζετε) ότι έχω μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα οικονομικά καθώς και διδακτορικό τίτλο σπουδών στο management.

Όσον αφορά τις κακόβουλες και συκοφαντικές αναφορές σας στο πρόσωπο του Υπουργού Εσωτερικών κ. Π.Θεοδωρικάκου, ο οποίος με τιμά με την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, στην επαγγελματική μου διαδρομή και το ανεπίληπτο ήθος μου, αυτές είναι ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού, δεδομένου ότι οι σπουδές του, η επαγγελματική του πορεία, το ήθος και η πολιτεία του είναι σε όλους γνωστά και αδιαμφισβήτητα» προσθέτει.

Ακόμα, ο κ. Σκάλκος σημειώνει πως «επιφυλάσσομαι όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου, σας καλώ όπως δημοσιεύσετε την παρούσα στην ως άνω εφημερίδα και ιστοσελίδα σας», ενώ κλείνοντας τη σχετική επιστολή του υπογραμμίζει προς τους υπεύθυνους του «Μακελειού» πως «σας καθιστώ αποκλειστικά υπεύθυνους και υπόλογους για οτιδήποτε μου συμβεί από την παράνομη και άδικη στοχοποίησή μου εκ μέρους σας καθώς και για τη σημαντικότατη ζημία που έχω ήδη υποστεί και για οποιαδήποτε περαιτέρω ζημία υποστώ στο μέλλον από τις ως άνω απαράδεκτες, παράνομες, προσχηματικές και κακόπιστες ενέργειες σας και β) θα διεκδικήσω την πλήρη νόμιμη αποζημίωσή μου για την σημαντικότατη ζημία που έχω υποστεί από την ως άνω απαράδεκτη, παράνομη, αυθαίρετη, κακόπιστη και προσχηματική συμπεριφορά σας και τις ποινικά κολάσιμες πράξεις και ενέργειες σας και επιπλέον χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης εξ αιτίας της δριμύτατης προσβολής της προσωπικότητάς μου.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής, με την ρητή επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μου, παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα, σ΄αυτούς που απευθύνεται για να λάβουν γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην σχετική έκθεση επίδοσης» ολοκληρώνει το εξώδικο του ο κ. Σκάλκος

Αν σου άρεσε κάνε