Νέο επίδομα για τους εργαζόμενους του Mega από τον ΟΑΕΔ

Νέο επίδομα για τους εργαζόμενους του Mega από τον ΟΑΕΔ

MEDIA UPD 16:55 Δημιουργία 04/11/19, 16:54

TAGS

Στην καταβολή του επιδόματος αφερεγγυότητας στη συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων του τηλεοπτικού σταθμού Mega έχει ήδη προχωρήσει ο ΟΑΕΔ, σε υλοποίηση της δέσμευσης που ανέλαβε ο διοικητής του Οργανισμού, Σπύρος Πρωτοψάλτης, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με την Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Υπό τον συντονισμό του γενικού διευθυντή Εργατικού Δυναμικού του Οργανισμού, Δημήτρη Μπουγιακλή, ομάδα ειδικευμένων στελεχών ανέλαβε την άμεση διεκπεραίωση του έργου και ήδη, από το σύνολο των περίπου 380 δικαιούχων εργαζομένων του Mega, το επίδομα αφερεγγυότητας έχει καταβληθεί στους 309. Μέχρι την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου το εν λόγω επίδομα θα έχει αποδοθεί στο σύνολο των δικαιούχων.

«Επιθυμούμε ο νέος ΟΑΕΔ να είναι αποτελεσματικός, έγκαιρα και χωρίς χρονοτριβές, στις υποχρεώσεις του απέναντι στο σύνολο των πολιτών που δικαιούνται τις παροχές του. Στην προκειμένη, δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα που "βάλτωνε", την ώρα που οι δικαιούχοι του επιδόματος αφερεγγυότητας αντιμετώπιζαν σημαντικές δυσκολίες επί πολλούς μήνες. Ήδη, μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, το συγκεκριμένο επίδομα έχει αποδοθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 80% των δικαιούχων και μέχρι τα τέλη του πρώτου δεκαπενθήμερου του Νοεμβρίου θα το έχουν λάβει όλοι» δήλωσε ο διοικητής του ΟΑΕΔ.

Αν σου άρεσε κάνε