Συνεχίζεται ο «πόλεμος» του ΣΚΑΪ με τον Κανάκη

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» του ΣΚΑΪ με τον Κανάκη

MEDIA Δημιουργία 29/01/20, 17:34

TAGS

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της αποχώρησης του Αντώνη Κανάκη και της ομάδας του «Ράδιο Αρβύλα» από το ΣΚΑΪ έρχεται να προστεθεί την Τετάρτη, με ακόμα μια ανακοίνωση της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού προς τους πρώην συνεργάτες του

Όπως σημειώνεται, «παρά το ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμούσε να έχει στο πρόγραμμά του τις δύο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές "Ράδιο Αρβύλα" και "Βινύλιο", αντιλαμβάνονται πλέον όλοι, από τα γραφόμενα της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα, τι έπρεπε να υποστεί και τι υπέστη!

Ο ΣΚΑΪ, σεβόμενος τους ανθρώπους του και τιμώντας την μακρόχρονη πορεία της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα στην Ελληνική τηλεόραση, δεν θα καταχραστεί άλλο την υπομονή κανενός και δεν θέλει να δώσει συνέχεια» καταλήγει η ανακοίνωση του σταθμού.

Χθες, Τρίτη, ο Αντώνης Κανάκης «απασφάλισε» κατά του καναλιού με ένα μακροσκελές κείμενο 8 σελίδων, που δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνειών.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση των Ράδιο Αρβύλα καταγράφονται αυτολεξεί οι διάλογοι που αντάλλαξαν μέσω e-mail ο Αντώνης Κανάκης και οι εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού τους τελευταίους μήνες, στην προσπάθειά τους να συνεργαστούν και να ξεπεράσουν τις διαφωνίες που είχαν μεταξύ τους.

Αν σου άρεσε κάνε