Τα πλάνα του Παναθηναϊκού για το PAO TV και την Cosmote

Τα πλάνα του Παναθηναϊκού για το PAO TV και την Cosmote

MEDIA Δημιουργία 12/08/20, 16:42

Σε προφορική συμφωνία με την Cosmote φέρεται να ήρθε ο Παναθηναϊκός, προκειμένου το πρόγραμμα του PAO TV να συμπεριληφθεί στο «μπουκέτο» του συνδρομητικού καναλιού.

Η νέα «πράσινη» πλατφόρμα θα είναι επίσης προσβάσιμη για τους φίλους του «τριφυλλιού» και από το διαδίκτυο μέσω ενός απλού προγράμματος, με τις δύο πλευρές να επεξεργάζονται τις τελευταίες λεπτομέρειες τις οποίες θα δώσουν στη δημοσιότητα εντός των επόμενων ημερών.

Στο PAO TV θα προβάλλονται και οι αγώνες του Ερασιτέχνη, ματς της ομάδας Νέων του «τριφυλλιού», ενώ αναμένεται να κάνει το... ντεμπούτο του στις 26 Αυγούστου στον φιλικό αγώνα της ανδρικής ομάδας με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ.

Αυτό δεν σημαίνει πως όλα τα επίσημα ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Super League, θα «κλειδώσουν» στο PAO TV και το συγκεκριμένο συνδρομητικό κανάλι.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, είναι ακόμη ανοικτό το θέμα της πώλησης των δικαιωμάτων των επίσημων αγώνων των «πρασίνων» (κανονική περίοδος και πλέι-οφ) σε άλλο συνδρομητικό κανάλι.

Κάτι που αν τελικά γίνει, αυτομάτως θα «κόψει» από το PAO TV τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ανδρικής ομάδας, αλλά θα έχει όλο το υπόλοιπο «πακέτο».

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 10-15 μέρες, ωστόσο, είναι δεδομένο πως οι «πράσινοι» κινούνται σε παράλληλα σε πολλά τηλεοπτικά «μέτωπα», προκειμένου να αποκομίσουν το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος.

Αν σου άρεσε κάνε