«Χαμογελάστε για τη φωτογραφία»: Η νέα ταινία που υμνεί το ελληνικό καλοκαίρι

«Χαμογελάστε για τη φωτογραφία»: Η νέα ταινία που υμνεί το ελληνικό καλοκαίρι

MEDIA UPD 15:10 Δημιουργία 29/09/20, 14:58

Ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Χαμογελάστε για τη φωτογραφία», στην Αθήνα, την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την Αίγινα, με την υποστήριξη του ΕΟΤ.

Οι συντελεστές της ταινίας παρά τις αντιξοότητες λόγω κορονοιού, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν μνημεία και αξιοθέατα της Αττικής και της Αίγινας, καθώς και να απολαύσουν την Ελληνική φιλοξενία και γαστρονομία.

«Η εμπειρία των γυρισμάτων στην Ελλάδα θα μας μείνει πραγματικά αξέχαστη. Είχαμε την τύχη να δουλέψουμε σε ένα τόπο με τόσες ιστορίες και με καταπληκτική φύση. Είμαστε σίγουροι ότι οι θεατές θα “ταξιδέψουν” μαζί με τους χαρακτήρες της ταινίας, θα θυμηθούν τις όμορφες στιγμές διακοπών που έχουν ζήσει στην Ελλάδα και θα θελήσουν να την επισκεφθούν και το επόμενο καλοκαίρι… Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τις εικόνες αυτής της πανέμορφης χώρας με τους Γάλλους θεατές», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Φρανσουά Ουζάν.

Η ταινία που θα προβληθεί στις αίθουσες το 2021 αφορά ένα Γάλλο συνταξιούχο όποιος κοιτώντας παλιές φωτογραφίες της οικογένειάς του είναι πλέον βέβαιος πως τα καλύτερα χρόνια της ζωής του έχουν περάσει ενώ αντίθετα η γυναίκα του Κλέρ, πιο δυνατή από τον ίδιο, θέλει να απολαύσει τη ζωή. Όταν εκείνη ανακοινώνει στο σύζυγό της πως θέλει να χωρίσουν εκείνος οργανώνει ένα ταξίδι ώστε να αναβιώσει τις πιο όμορφες διακοπές που έχουν ζήσει: αυτές του 1998 στην Ελλάδα. Η ταινία περιγράφει ένα αξέχαστο ταξίδι στην Ελλάδα, με πολλές εκπλήξεις .

Πηγή: travelestate.gr

Αν σου άρεσε κάνε