Nefflix- Ντ. Μπέκαμ: «Χρυσή» συμφωνία 18 εκατ. ευρώ για το ντοκιμαντέρ της ζωής του

Nefflix- Ντ. Μπέκαμ: «Χρυσή» συμφωνία 18 εκατ. ευρώ για το ντοκιμαντέρ της ζωής του

MEDIA UPD 15:30 Δημιουργία 30/10/20, 15:05

Συμβόλαιο αξίας 18 εκατ. ευρώ, υπέγραψαν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με τη Netflix, για ντοκιμαντέρ το οποίο θα έχει ως θέμα τη ζωή του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Το αγνώστου έως τώρα τίτλου ντοκιμαντέρ, θα περιλαμβάνει εικόνες από τη ζωή του ποδοσφαιριστή, στιγμές από οικογενειακές εκδηλώσεις και γιορτές, ενώ φίλοι, συγγενείς και συμπαίκτες, θα αφηγούνται την πορεία του.
Η γνωριμία, ο έρωτας και η ζωή με τη σύζυγό του Βικτόρια θα αποτελέσει ξεχωριστό κεφάλαιο.

«Θα αποτελέσει μια μεγάλη επιτυχία για το Netflix καθώς θα παρουσιαστεί μια διαφορετική πλευρά του Ντέιβιντ την οποία οι περισσότεροι δεν έχουν ευκαιρία να δουν. Έχουν υλικό από όλη την καριέρα του Ντέιβιντ: έχουν αποκόμματα εφημερίδων, εικόνες από τα σχολικά του χρόνια, παλιές φωτογραφίες από τις πρώτες του ομάδες»» δήλωσε στη Sun άτομα με γνώση της συμφωνίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ντοκιμαντέρ θα ξεκινά με τον Μπέκαμ να παίζει στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού του με τον πατέρα του, Τεντ, και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις και σχόλια των τεσσάρων παιδιών του: του 21χρονου Μπρούκλιν, του 18χρονου Ρόμεο, του 15χρονου Κρουζ και της 9χρονης Χάρπερ.

Ωστόσο, η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, δεν αναμένεται πριν το 2022.

Αν σου άρεσε κάνε