Εξώδικο Ι. Σαββίδη στα «Παραπολιτικά»: Δεν πωλείται το OPEN

Εξώδικο Ι. Σαββίδη στα «Παραπολιτικά»: Δεν πωλείται το OPEN

MEDIA UPD 17:21 Δημιουργία 04/11/20, 17:12

Με εξώδικο απαντά το Open και η Dimera Media Ιnvestments στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» για ανυπόστατο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Ι. Σαββίδης σκόπευε να πουλήσει τον τηλεοπτικό σταθμό έως το Μάρτιο.

Με το εξώδικο, η ιδιοκτήτρια εταιρεία ζητά τη διάψευση του άρθρου της 31ης Οκτωβρίου, ενώ δηλώνει πως δεν πρόκειται να υπάρξει αλλαγή στη δρατηριότητά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του OPEN και της Dimera Media:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN (Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδική μέτοχός του πρώτου, διαψεύδουν κατηγορηματικά, επιδίδοντας σχετική εξώδικη δήλωση, το απολύτως αναληθές και κακόβουλο άρθρο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», που δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2020 στο ένθετο της εφημερίδας «Παραπολιτικά», «Secret», με τίτλο «Πουλάει και το OPEN ως τον Μάρτιο ο Σαββίδης». Οι εταιρείες OPEN και Dimera Media Investments ζητούν άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ακολουθώντας αυτή τη φορά τη νομική οδό, με εξώδικο προς την εφημερίδα «Παραπολιτικά» για το ψευδές και άκρως συκοφαντικό ανυπόγραφο άρθρο. Η Dimera Media Investments διαψεύδει, επίσης, κατηγορηματικά την ανυπόστατη «είδηση» περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού και καθιστά σαφές πως συνεχίζει δυναμικά την επενδυτική της δραστηριότητα στον χώρο των media, σχεδιάζοντας παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξή της».

Αν σου άρεσε κάνε