Streaming media concept

Το «αντάρτικο» Μπαλή, ο «αρραβώνας» ALPHA-STAR και η στάση... αναμονής στο MEGA

MEDIA UPD 12:43 Δημιουργία 09/05/18, 07:45

*** Σε αναζήτησή διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης βρίσκεται ο ΑΝΤ1, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Στράτου Μπαλή από το κανάλι.

Ο μέχρι σήμερα επικεφαλής του τομέα αρνήθηκε να προχωρήσει στις περικοπές, που έχουν ζητηθεί (μειώσεις μισθών που φτάνουν μεσοσταθμικά το 20%) και έχει ήδη θέσει την παραίτησή του στην διάθεση του Θοδωρή Κυριακού. Οι οριστικές αποφάσεις είναι θέμα ημερών.

***Ως το πρώτο βήμα συγχώνευσης ερμηνεύεται η συστέγαση υπηρεσιών των τηλεοπτικών σταθμών ALPHA και STAR. Τον πρώτο λόγο για τις κινήσεις που θα γίνουν, θα τον έχει η πλευρά Βαρδινογιάννη, η οποία πιστεύει ότι μπορούν να υπάρξουν συνέργειες, που θα οδηγήσουν σε μείωση του κόστους και στον τομέα της ψυχαγωγίας, αλλά και της ενημέρωσης.

Το πλήρες σχέδιο θα γίνει γνωστό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όταν και θα παρουσιαστεί το νέο οργανόγραμμα, αλλά και οι καινούριες παραγωγές των τηλεοπτικών σταθμών. Όσοι περιμένουν, πάντως, το στήσιμο ενός καναλιού στα πρότυπα του ΜEGA, μάλλον θα απογοητευτούν...

***Τις οριστικές αποφάσεις του ΣτΕ αναμένουν πλέον οι 420 εργαζόμενοι του Μεγάλου Καναλιού, χωρίς ωστόσο να έχουν μεγάλες προσδοκίες για αίσιο τέλος στην μακρά περιπέτειά τους.

Ανεξαρτήτως των αποφάσεων, τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις τους δεν θα καταβληθούν, καθώς κανείς εκ των μετόχων δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει στην εκταμίευση των εν λόγω ποσών.

Η πλευρά Βαρδινογιάννη έχει ήδη εξηγήσει ότι δεν προτίθεται να βάλει άλλα χρήματα στην Τηλέτυπος, ενώ η πλευρά Μαρινάκη πληρώνει μεν τα λειτουργικά έξοδα και τη συνδρομή στην DIGEA, προκειμένου να μην «πέσει» το σήμα, αλλά πέραν τούτου ουδέν...

Αν σου άρεσε κάνε