Survivor 2: Μια αναπάντεχη αλλαγή, δημιούργησε δύο νέες ομάδες!

Survivor 2: Μια αναπάντεχη αλλαγή, δημιούργησε δύο νέες ομάδες!

MEDIA UPD 12:47 Δημιουργία 14/05/18, 01:13
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μια αναπάντεχη αλλαγή για παίκτες και τηλεοπτικό κοινό επεφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor!

Ο Σάκης κάλεσε τους παίκτες σε ένα έκτακτο Συμβούλιο και τους ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή... Τους εξήγησε ότι όλα αλλάζουν και τίποτα δεν θα είναι όπως το ήξεραν, καθώς οι δυο ομάδες θα ξαναγίνουν από την αρχή. Δεν θα υπάρχουν πια Διάσημοι και Μαχητές όπως τους θυμόμαστε.

Ο καλύτερος παίκτης των Διασήμων, η Κατερίνα, και ο καλύτερος παίκτης των Μαχητών, ο Ηλίας, διάλεξαν τις ομάδες τους:

Η πρώτη επιλογή του Ηλία ήταν η Εύη, ενώ της Κατερίνας ήταν η Μελίνα. Δεύτερη επιλογή για την Δαλάκα ήταν ο Τσίλης, ενώ ο Γκότσης επέλεξε τον Πάνο.

Τρίτη επιλογή για τον Ηλία ήταν ο Νάσος, ενώ για την Δαλάκα ο Χάρης. Τέταρτη επιλογή για την Δαλάκα ήταν ο Μουρούτσος, ενώ για τον Γκότση ο Αγόρου.

Πέμπτη επιλογή του Ηλία ήταν η Ντάρια, ενώ η Κατερίνα επέλεξε την Βιργινία. Έκτη επιλογή της Κατερίνας ήταν ο Κωνσταντίνος και του Ηλία η Ροδάνθη.

Η πρώτη νύχτα για τους παίκτες ήταν δύσκολη, ειδικά γι' αυτούς που θα έπρεπε να βρεθούν σε άλλη ομάδα. Η Βιργινία κοιμήθηκε στην παλιά καλύβα, ενώ η Μελίνα δεν κοιμήθηκε καθόλου και προτίμησε να μείνει στην παραλία και να κοιτάζει τα άστρα...

Στο αγώνισμα που ακολούθησε, πέραν την άνεσης -όπως κάθε Κυριακή- οι νικητές θα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα... ταξίδι με αερόστατο! Ειδικότερα, Ταξίδεψαν με ιδιωτικό αεροσκάφος σε πολυτελές ξενοδοχείο όπου αφού απόλαυσαν ένα πολύσιο δείπνο, διανυκτέρευσαν και τα ξημερώματα είδαν την ανατολή του ήλιου μέσα από ένα αερόστατο!

Οι παίκτες που είχαν την τύχη να απολαύσουν αυτή την μοναδική εμπειρία, ήταν η... νέα ομάδα των Μαχητών.

Ωστόσο, για κακή του τύχη ο Αγόρου δεν κατάφερε να το χαρεί καθώς έντονοι πόνοι στο στομάχι τον ανάγκσαν να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο..

Στον αγώνα, η Ροδάνθη ήταν ίσως στην καλύτερη ημέρα της και κατάφερε να νικήσει ακόμη και τη Δαλάκα! Γεγονός που την έκανε να... ξεφύγει λίγο και να δηλώνει πως απέδειξε πως τελικά δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά από τις άλλες παίκτριες!

Δηλώσεις που έφεραν και τις ανάλογες αντιδράσεις...

Βέβαια, μια τέτοια αλλαγή θα ήταν απίθανο να μην προκαλέσει και ρήξεις...

Ο Χάρης μαζί με την Βιργινία, την Μελίνα και τη Δαλάκα σχολίαζαν την συμπεριφορά της αντίπαλης ομάδας. Η Μελίνα και η Κατερίνα ενοχλήθηκαν με τις αντιδράσεις του Νάσου ο οποίος πανηγύριζε τις νίκες στη νέα του ομάδα, κάτι που δεν έκανε όταν βρισκόταν στους Διάσημους.

Ακόμη και η Ντάρια τα έβαλε με την Μελίνα και την χαρακτήρισε εριστική, ενώ την κατηγόρησε ότι άλλαξε την συμπεριφορά της απέναντί της και δεν ήθελε καν να της μιλήσει όταν το επόμενο πρωί την πλησίασε για να την ρωτήσει πώς είναι και πώς νιώθει.

Νασημειωθεί ότι η Μελίνα έφερε λίγο βαριά την αλλαγή της καθώς μεταξύ άλλων ένιωθε ότι ο Ηλίας με τον οποίο ήταν πολύ κοντά δεν την επέλεξε για να μείνει στην ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι μετά την μεγάλη αλλαγή και πριν καλά καλά προλάβουν να προσαρμοστούν οι δύο ομάδες θα ενωθούν ξανά σε μία καθώς στο επεισόδιο της Δευτέρα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ομάδα της Ρουμανίας!

Αν σου άρεσε κάνε