Survivor 2: Η αλλαγή έφερε αποκαλύψεις και νέα ήττα

Survivor 2: Η αλλαγή έφερε αποκαλύψεις και νέα ήττα

MEDIA UPD 09:10 Δημιουργία 15/05/18, 00:05
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Την δεύτερη ημέρα τους από την μεγάλη αλλαγή-έκπληξη που τους επεφύλασσε η παραγωγή του Survivor έζησαν οι 14 παίκτες, οι οποίοι ακόμη προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.

Μάλιστα, η Μελίνα η οποία από την ομάδα των Μαχητών μεταφέρθηκε στην ομάδα των Διασήμων είπε στην κάμερα της παραγωγής ότι στο παρελθόν μεταξύ σοβαρού και αστείου είχε πει στον Στέλιο Κρητικό να την πάρει μαζί του (!).

Επίσης, αναφερόμενη στο κλίμα της νέας της ομάδας είπε ότι τα πράγματα τώρα είναι πολύ καλύτερα και πιο ήρεμα, ενώ σχολίασε και τους πρώην συμπαίκτες της, Αγόρου και Γκότση.


Επίσης, στο χθεσινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε ακόμη έναν αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Ρουμανίας. Η ελληνική ομάδα εξαρχής ήταν πίσω στο σκορ, δείχνοντας πως οι αντίπαλοι είχαν έρθει πολύ αποφασισμένοι να πάρουν αυτή τη φορά τη νίκη.

Η διαφορά στο σκορ έφτασε έως και τους 3 πόντους υπέρ της Ρουμανίας, αλλά τελικά ο αγώνας έληξε με σκορ 10-8.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια συνομιλίας του Τανιμανίδη με τους παίκτες της Ρουμανίας ο ένας παραδέχτηκε ότι στον προηγούμενο αγώνα τον σόκαρε η ηρεμία των Ελλήνων παικτών, κάτι που υιοθέτησε και ο ίδιος σε αυτόν τον αγώνα.

Πέραν της ηρεμίας όμως υπήρξε και κάτι άλλο που εξέπληξε τους Ρουμάνους παίκτες και αυτό ήταν η... ομορφιά των γυναικών της ελληνικής ομάδας. Ο Καταλίν, είχε τα γενέθλιά του και ζήτησε ως δώρο να απολαύσουν το έπαθλο -ένα γεύμα σε εστιατόριο- μαζί με την ελληνική ομάδα, ώστε να γνωριστούν καλύτερα και ίσως και να ερωτευθούν! Όταν ο Σάκης τον ρώτησε εάν έχει κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του, ο παίκτης του απάντησε πως έχει, αλλά είναι πολύ μικρή για εκείνον!

Τέλος, οι παίκτες είχαν χθες ένα ακόμη αγώνισμα.... αυτή τη φορά χωρίς στίβο μάχης. Έπρεπε να αντιμετωπίσουν ένα τραπέζι, όπου θα έπρεπε μέσω ενός λαβύρινθου να οδηγήσουν δύο μπαλάκια στις αντίστοιχες τρύπες που υπήρχαν στην άλλη άκρη.

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε ο Αγόρου, καθώς λόγω αδιαθεσίας οδηγήθηκε ξανά για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Η ομάδα που έφτασε τους 10 πόντους ήταν οι Μαχητές, έναντι 7 πόντων για τους Διάσημους και απόλαυσαν από 2 μπουρίτο κοτόπουλο ο κάθε παίκτης!

christina.diamantopoulou@gmail.com

Αν σου άρεσε κάνε