Survivor 2: Βαθαίνει το... ρήγμα μετά την αλλαγή των ομάδων

Survivor 2: Βαθαίνει το... ρήγμα μετά την αλλαγή των ομάδων

MEDIA UPD 14:06 Δημιουργία 15/05/18, 23:34
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Φαίνεται πως δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα που προκάλεσε η αλλαγή στις δύο ομάδες του Survivor.

Οι νέοι Διάσημοι και οι νέοι Μαχητές συνεχώς σχολιάζουν τις συμπεριορές των παικτών που άλλαξαν ομάδες, τον τρόπο που συμπεριφέρονται, τον τρόπο που πανηγυρίζουν, το ότι δηλώνουν πως περνούν καλύτερα εκεί που πήγαν κι άλλα πολλά που τους ενοχλούν.

Η Δαλάκα και ο Τσίλης, δηλώνουν πληγωμένοι κι ενοχλημένοι με την συμπεριφορά και τις δηλώσεις του Νάσου ο οποίος πανηγυρίζει τις νίκες της νέας του ομάδας, ενώ είχε δηλώσει ότι χαμογελάει μετά από καιρό.

Η Δαλάκα είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, ότι την πλήγωσε η συμπεριφορά του Νάσου και το γεγονός ότι είπε ότι χαμογέλασε για πρώτη φορά στο παιχνίδι μετά την ανατροπή και την δημιουργία των νέων ομάδων.

Ενοχλημένος όμως είναι και ο Χάρης, ο οποίος νιώθει προσβεβλημένος από τους πρώην συμπαίκτες του, αφού όσο καιρό ήταν στην ίδια ομάδα δεν είχαν αυτή την στάση.

Μετά τον αγώνα ο Σάκης ρώτησε την Εύη πώς νιώθει με την ήττα της ομάδας της. Καθώς η Εύη εξηγούσε ότι η ομάδα τα πήγε πολύ καλά, αλλά οι διάσημοι ήταν καλύτεροι και έτσι κέρδισαν, η Δαλάκα έκανε μια γκριμάτσα και το σχολίασε στην Μελίνα και την Βιργινία.

Παράλληλα, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με το έπαθλο επικοινωνίας Ηλίας και Πάνος σχολίαζαν από την πλευρά τους τις αλλαγές στην συμπεριφορά των πρώην συμπαικτών τους, όπως τον Χάρη και τη Μελίνα.

Στον στίβο μάχης, οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας αυτή τη φορά ήταν οι Διάσημοι με σκορ 10-8, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο τηλέφωνο με κοντινά τους πρόσωπα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως, ο Κώστας είχε έναν υπερβολικό πανηγυρισμό σε μία νίκη της ομάδας του ο οποίος σχολιάστηκε άσχημα από την αντίπαλη ομάδα, ακόμη όμως και από συμπαίκτες του, ενώ φαίνεται πως «αρπάχτηκε» ιδιαίτερα ο Νάσος τον οποίο συγκράτησαν να μην αντιδράσει.

Τέλος, παρακολουθήσαμε και το αγαπημένο παιχνίδι «Πες το αλλιώς» όπου και πάλι οι ατάκες και τα γέλια έδιναν κι έπαιρναν!

Νικητές ήταν οι Διάσημοι με σκορ 5-2 και απόλαυσαν από μια μερίδα λαχταριστά churros!

Αν σου άρεσε κάνε