Survivor 2: Η ασυλία και οι νέες αποκαλύψεις στο Συμβούλιο

Survivor 2: Η ασυλία και οι νέες αποκαλύψεις στο Συμβούλιο

MEDIA UPD 00:49 Δημιουργία 16/05/18, 23:57
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Για τον πολύ σημαντικό αγώνα ασυλίας, τον πρώτο μετά την αλλαγή ανάμεσα στις δύο ομάδες, αγωνίστηκαν χθες Μαχητές και Διάσημοι.

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το συγκεκριμένο έπαθλο και να μην μπουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας και κατ' επέκταση της αποχώρησης, ωστόσο αυτοί που και πάλι τα κατάφεραν ήταν οι Μαχητές, με σκορ 10-8!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα η Βιργινία τραυματίστηκε όταν πήδηξε από ένα εμπόδιο και προσγειώθηκε στο έδαφος με το πόδι της τεντωμένο. Ωστόσο, παρά τον πόνο συνέχισε κανονικά τον αγώνα της και όταν ολοκληρώθηκε το run τους, έπεσε κάτω κι έβαλε τα κλάμματα, ενώ όλοι οι παίκτες έτρεξαν κοντά της.

Η Παίκτρια πήγε στην κλινική για τον απαραίτητο έλεγχο, αλλά τελικά το βράδυ επέστρεψε στην παραλία με τους συμπαίκτες της, γεγονός που όπως παραδέχτηκε στις άλλες δύο γυναίκες της ομάδας, βοήθησε πολύ στην ψυχολογία της.

Την ίδια ώρα, στις παραλίες οι εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων, καλά κρατούν!

Παράλληλα, υπήρξε και μια συζήτηση μεταξύ της Μελίνας και της Ροδάνθης η οποία προκάλεσε πολλά και σκληρά σχόλια κυρίως από την πλευρά της Μελίνας.

«Είναι μέσα στο παιχνίδι επειδή εγώ έτρεχα και έφερνα νίκες στους αγώνες για τις ασυλίες» είπε μεταξύ άλλων η Μελίνα, ενώ ανέφερε ότι όλο το διάστημα που βρίσκονται στο παιχνίδι η Ροδάνθη πολλές φορές δεν έπαιζε με διάφορες δικαιολογίες. Έλεγε για παράδειγμα ότι δεν μπορεί να τρέξει επειδή φεύγουν οι φακοί της.

Παράλληλα, η Δαλάκα υπερασπίστηκε την Μελίνα, ενώ η Μεταξά ανέφερε ότι «Τώρα βγαίνει ο χαρακτήρας της. Δεν ζήτησε συγγνώμη. Έχει έρθει εδώ και κάνει διακοπές. Πλέον το λένε όλοι».

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας δεν αγωνίστηκε η Δαλάκα ως πολυτιμότερη παίκτρια της ομάδας της, ενώ την δεύτερη ατομική ασυλία κέρδισε η Μελίνα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού -όπως ήταν αναμενόμενο- ο Σάκης άνοιξε συζήτηση με τους παίκτες σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες μεταξύ τους, μετά την αλλαγή των ομάδων.

Ο Ηλίας αφού μίλησε πρώτα για την Μελίνα και εξήγησε τι ήταν αυτό που τον έχει ενοχλήσει στην συμπεριφορά της, στην συνέχεια είπε ότι υπήρξαν άτομα που έφυγαν από τους Μαχητές και πλέον υπάρχει ηρεμία.

Ο παίκτης εννοούσε τον Χάρη ο οποίος το κατάλαβε και ζήτησε από τον Ηλία να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί για να μπορέσει να του απαντήσει. Και εκεί ειπώθηκαν πολλά...

Στην ψηφοφορία, η Βιργινία πήρε 3 ψήφους, ο Κώστας 4, οπότε βγήκε πρώτος υποψήφιος. Η Δαλάκα επέλεξε με αγωνιστικό κριτήριο τη Βιργινία γιατί είναι λίγο πιο πίσω από τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ η Μελίνα επέλεξε τον Χάρη με την αιτιολογία ότι τελευταία δεν τα πηγαίνει καλά στον στόχο στους στίβους μάχης.

Αν σου άρεσε κάνε