Survivor 2: Πρόκληση της Δαλάκα στον Νάσο που έβγαλε... μαχαίρια!

Survivor 2: Πρόκληση της Δαλάκα στον Νάσο που έβγαλε... μαχαίρια!

MEDIA UPD 00:38 Δημιουργία 17/05/18, 23:45
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στο πρώτο νυχτερινό αγώνισμα του φετινού Survivor τα έδωσαν όλα χθες Διάσημοι και Μαχητές με το μυαλό μόνο στο λαχταριστό έπαθλο φαγητού, λίγο πριν την αποχώρηση ενός ακόμη παίκτη.

Οι Μαχητές δεν χάνουν το σερί και πήραν ακόμη μία νίκη χθες από τους Διάσημους και μάλιστα με σκορ 10-5 και απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα στον Άγιο Δομίνικο.

Η Ροδάνθη αρνήθηκε να παίξει στο αγώνισμα με την δικαιολογία ότι μπορεί να χάσει τον φακό επαφής της στην πισίνα.

Έτσι οι Διάσημοι είχαν την δυνατότητα να κάνουν δυο συνεχόμενες επιλογές στο ματσάρισμα. Η Δαλάκα προκάλεσε τον Νάσο (!) και η κίνησή της αυτή θεωρήθηκε προκλητική και… εκδικητική απέναντι στον πρώην συμπαίκτη της.

Το αποτέλεσμα ήταν σαφώς να προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και... κράξιμο από τους Διάσημους με αυτή της την κίνηση!

Ο Νάσος ωστόσο, αντιμετώπισε την κατάσταση με απόλυτο χιούμορ και ευχάριστη διάθεση, δείχνοντας πως εάν υπήρχε κάποιος σκοπός από την αντίπαλη ομάδα, δεν επετεύχθη!

Από την πλευρά της η Δαλάκα, μιλώντας στην κάμερα τους κατηγόρησε ότι δεν παίζουν δίκαια και ότι επίτηδες αφήνουν έξω την Ροδάνθη σε συγκεκριμένες πίστες για να μην χάνουν πόντους. Έτσι, προκάλεσε τον Νάσο για να τους δείξει ότι δεν τους φοβούνται και ότι μπορούν να τους κοντράρουν στα ίσια.

Νωρίτερα, στην παραλία του νησιού επιστρέφοντας οι παίκτες από το Συμβούλιο όπου έγιναν αποκαλύψεις μεταξύ Ηλία και Χάρη, κάποιοι παίκτες το σχολίασαν μεταξύ τους. Μεταξύ αυτών και ο Χάρης, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα σχολίασε και τη συμπεριφορά του Πάνου λέγοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα «Ακούσαμε ότι μπαίναμε ανάμεσα στη σχέση του Νικόλα και του Ηλία και γι’ αυτό δεν ήταν φίλοι τόσο καιρό. Το θεωρώ υποτιμητικό για την προσωπικότητά τους και δυστυχώς εγώ έχω μάθει να μιλάω παντελονάτα. Δεν ξέρω πώς έχουν μάθει αυτά τα παιδιά, αλλά εγώ έχω μάθει να μιλάω παντελονάτα. Και όταν πρόβλημα με έναν άνθρωπο, τον πιάνω και του λέω “αδερφέ, έχω αυτό το πρόβλημα μαζί σου γι’ αυτόν και γι’ αυτόν το λόγο. Δεν βάζω ούτε τον Πάνο να πάει να μιλήσει, ούτε τον άλλον κολλητούλη μου να μιλήσει, ούτε κανέναν άλλον. Γίνεται ο Ηλίας να θέλει να μιλήσει στη Μελίνα και να στέλνει τον Πάνο; Ο Πάνος τι είναι; Η κολλητούλα του που είναι στο δημοτικό και στέλνει την κολλητούλα του να πάει να μιλήσει; Πράγματα που δεν στέκουν σε ενήλικες ανθρώπους».

Θέση πήρε και ο Κωνσταντίνος και η Δαλάκα και η Μελίνα. Κάποια στιγμή ο Χάρης προσέγγισε την Ντάρια για να την ρωτήσει τι πραγματικά πιστεύει ότι έχει συμβεί όμως εκείνη ενοχλημένη δεν ήθελε να πάρει θέση και τον απέφυγε.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, πριν την ανακοίνωση του παίκτη που αποχωρεί είδαμε για μία ακόμη φορά το... επεισόδιο των τελευταίων ημερών όπου οι παίκτες σχολιάζουν ξανά τις αλλαγές στις συμπεριφορές κάποιων που άλλαξαν ομάδα, για φιλίες που ίσως δεν ήταν τόσο αληθινές, για παρεξηγήσεις αλλά και για κάποια πράγματα που ειπώθηκαν και καθένας τα εξέλαβε διαφορετικά.

Μεταξύ αυτών ήταν η Μελίνα με τη Ροδάνθη οι οποίες διατηρούν μεταξύ τους μια κόντρα από όταν ακόμη βρίσκονταν στην ίδια ομάδα και πλέον συνεχίζεται, ειδικά μετά τις νίκες που έχει σημειώσει τελευταία η Ροδάνθη και τα σχόλια που έχει κάνει σχετικά με αυτές.

Επίσης, τον λόγο πήρε και η Δαλάκα για την απομάκρυνσή της με την Εύη από τη στιγμή που η τελευταία μεταφέρθηκε στους Μαχητές όπου μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι έχουν απομακρυνθεί αλλά τόνισε ότι της λείπει και ότι κάποια στιγμή θα γίνει συζήτηση μεταξύ τους.

Λίγο πριν το τέλος του επεισόδίου, ο Σάκης ανακοίνωσε τον παίκτη τον οποίο το τηλεοπτικό κοινό υποστήριξε λιγότερο με την ψήφο του να παραμείνει στο παιχνίδι και αυτός ήταν ο Κώστας.

Αν σου άρεσε κάνε