Survivor 2: Η συγγνώμη, οι κακίες και η αποχώρηση - έκπληξη!

Survivor 2: Η συγγνώμη, οι κακίες και η αποχώρηση - έκπληξη!

MEDIA UPD 15:32 Δημιουργία 25/05/18, 00:44
Αρθρογράφος: Χριστίνα Διαμαντοπούλου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Από μία ακόμη... ψηφοφορία επιβίωσε η Ροδάνθη, καθώς το τηλεοτπικό κοινό επέλεξε ξανά να την κρατήσει μέσα στο παιχνίδι και ήταν η Ντάρια εκείνη που αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης.

Η παίκτρια μόλις της ανακοίνωσε ο Σάκης ότι αποχωρεί κοιτάχτηκε με την Βιργινία -την παίκτρια που έκανε την περισσότερη παρέα στο παιχνίδι- κι αφού σηκώθηκε πήγε προς το μέρος της κι άρχισαν να κλαίνε και οι δύο αγκαλιασμένες.

Νωρίτερα, στον στίβο μάχης οι Διάσημοι συνέχισαν δυναμικά και μετά την νίκη τους στο αγώνισμα της ασυλίας και πήραν τον αγώνα με σκορ 10-3!

Μάλιστα, κέρδισαν ένα από τα καλύτερα έως τώρα έπαθλα στο παιχνίδι: Μία διαμονή σε πολυτελή βίλα με πλούσιο γεύμα και πρωινό!

Βέβαια από το επεισόδιο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εντάσεις μεταξύ των δύο ομάδων που παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Πάνος σε μία νίκη της ομάδας του πανηγυρίζοντας στράφηκε προς τους Διάσημους και κουνώντας το δάχτυλο προς τη Δαλάκα της φώναξε «ναι». Μια κίνηση που πείραξε και τις δύο ομάδες. Εκείνη αντέδρασε και του είπε "Πανούλη πρόσεχε". Και η Μελίνα του ζήτησε τον λόγο μετά το τέλος του αγώνα.

Φαίνεται ότι ο Πάνος κατάλαβε το λάθος του και πήγε και της ζήτησε συγγνώμη και όπως είπε στην κάμερα της παραγωγής η Δαλάκα, τον συγχώρησε αν και φαίνεται πως δεν της έχει περάσει ο θυμός.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, πριν την ανακοίνωση της αποχώρησης ο Τανιμανίδης άνοιξε ξανά συζήτηση σχετικά με την κατάσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων οι πρώην κολλητές φίλες Εύη και Δαλάκα να αρπαχτούν μεταξύ τους...

Αν σου άρεσε κάνε